Samsung kan være på vej med tredje foldbare-serie i år

Efter en stor succes med sidste års to foldbare telefoner, gør Samsung angiveligt klar til at imponerer med en tredje serie i år. En rulbar telefon?

Samsung kan være på vej med tredje foldbare-serie i år

Indtil videre har Samsung to foldbare serier i sit sortiment, Galaxy Z Fold og Z Flip. Det kunne dog tyde på, at med den store succes Samsung har med deres foldbare telefoner udvides der i år. Udover en forventet Galaxy Z Fold 4 og Flip 4 bliver der angiveligt introduceret en helt ny modelserie.

Se også: Sammenlign priser på Samsung-telefoner

En helt ny type foldbar fra Samsung

I år forventer vi os, at selskabet sender Galaxy Z Fold4 og Z Flip4 på markedet. Men skal vi tro et nyt rygte fra Galaxy Club, stopper Samsung ikke der. Tværtimod skal der være en tredje serie af foldbare telefoner på vej fra sydkoreanerne.

Forklaringen til rygtet skal findes i, at der figurerer tre kodenavne for de kommende foldbare telefoner, nemlig B4, Q4 og N4. Idet sidste års kodenavne for Z Flip3 og Z Fold3 var B3 og Q3, så kan man spekulere i, at N4 tilhører en helt anden foldbar telefon.

samsung dobbelt folde mobil
Dobbelt foldbar telefon fra Samsung.

En rulbar skærm?

Ifølge rygtet har Samsung ikke planer om at producere den nye telefon i lige så mange antal enheder, som de to andre telefoner. Der kunne derfor let være tale om en eksklusiv model, der byder på helt ny teknologi.

De seneste år har vi set Samsung ansøge om en hel del patenter på blandt andet en rulbar skærm og en skærm, der foldes i forskellige former. Det er ikke sikkert, N4 er så ekstrem, men det vil give mening at gå efter et nyt innovativt design, især med tanke på at telefonen ikke skal produceres i så mange eksemplarer.

Galaxy Z Flip og Fold 4 kommer til august

Samsung forventes at lancere Galaxy Z Fold 4 og Z Flip 4 til august, hvor de sidste år lancerede de rigtig gode Galaxy Z Flip 3  og Z Fold 3. Du kan læse vores test af Galaxy Z Flip 3 her og test af Galaxy Z Fold 3 her.

Se også: De tre bedste foldbare telefoner falder nu i pris