Nokia 10 PureView får Snapdragon 875, safirglas og Zeiss-kamera

Nokia er angiveligt på vej med et nyt flagskib, som vil byde på glas i safir, stålramme, Snapdragon 875 og Zeiss-kamera. Det lyder spændende og dyrt - her er hvad vi ved om Nokia 10 PureView.

Nokia 10 PureView får Snapdragon 875, safirglas og Zeiss-kamera

Nokia 10 PureView ser ud til at blive navnet på Nokia næste ultimative flagskib, som kommer hele 20 måneder efter dens forgænger, Nokia 9. Hvor Nokia 9 på mange områder var forældet ved lancering, på grund af forsinkelser, så byder Nokia 10 PureView på noget af det nyeste indmad. Nokia 10 PureView forventes først lanceret i løbet af næste år, men nu er allerede lidt nyheder sluppet løs om den.

Læs også: Nokia og OnePlus er bedst til softwareopdateringer

En Nokia med Snapdragon 875

Qualcommes Snapdragon 875-chipset bliver præsenteret den 1. december, men allerede nu er der benchmarks ude, som afslører en vild ydelse. Og det er netop dette nye chipset, som forventes Nokia 10 PureView udstyret med. Det betyder selvfølgelig 5G, men også lavere energiforbrug for dennye 5nm-teknologi, som vi allerede har set i Apples nye A14-chip. Og som tidligere kan

Udover en forventet hurtig ydelse, så har Nokia også fokus på byggekvalitet og kamera.

Nokia 10 PureView skulle nemlig blive beskyttet af utroligt holdbart og ridsefrit (og dyrt) safirglas. Det er noget Apple tidligere har forsøgt, men måtte opgive på grund af omkostningerne. Om det lykkedes for Nokia bliver interessant at se. Rammen skulle være i rustfrit stål, som Nokia tidligere har brugt i Nokia 8 Sirocco.

Læs også: Nokia 9 PureView er endelig officiel

Zeiss-kamera i Nokia 10 PureView

Som man kan forvente, har Nokia også fokus på kameraet i den kommende topmodel. Det er noget vi længe har set Nokia gøre ekstra meget ud af – ligesom alle de andre producenter og deres flagskibe.

Der er ikke meget om kameraet endnu, men der snakkes om et Zeiss-kamera med flere linser. Nokia 9 havde hele fem kameraer på bagsiden, men om Nokia 10 vil benytte samme teknologi er ukendt.

Der er ikke meget andet om Nokia 10 PureView, men mon ikke der kommer mere inden lanceringen næste år.

Læs også: På udkig efter ny telefon? Disse Nokia-smartphones er bedst