OnePlus Nord N10 – en endnu billigere mobil på vej

OnePlus har fået et øget fokus på pris, som de viser i både OnePlus 8T og OnePlus Nord. OnePlus Nord får snart et nyt medlem af familien - dette ved vi om OnePlus Nord N10.

OnePlus Nord N10 – en endnu billigere mobil på vej

OnePlus Nord er producentens billigste mobiltelefon i meget lang tid, men inden længe går den kinesiske producent endnu længere ned i pris. Det kommer til at ske med OnePlus Nord N10, som vi nu får det første indtryk af.

Og det tyder lidt på, at har man set OnePlus 8T, så har man også set den kommende N10-model – i hvert fald når det kommer til designet. Når det kommer til indmaden, så har den mere tilfælles med OnePlus Nord.

Læs også: Test af OnePlus Nord – billig og meget anbefalelsesværdig

OnePlus Nord N10 med 90 Hz AMOLED

Skal man tro rygterne om den nye model, så kommer den med en 6,49 tommer AMOLED-skærm med 90 Hz-opdateringsfrekvens. Alt nærmest identisk til OnePlus Nord. Det er dog ikke sikkert skærmen er af samme kvalitet og opløsning, men det må tiden vise.

Må både størrelse og design ser ud til at minde om OnePlus Nord, men der er forskel at se på ydelsen. Hvor Nord kommer med en Snapdragon 765G, så kommer N10 med en langsommere Snapdragon 690, sammen med 6 GB RAM og 128 GB lagerplads.

Herunder kan du se designet på OnePlus 8T, som OnePlus Nord N10 altså skulle minde om. Det får dog ikke OnePlus’ typiske hurtige 30W eller 65W-opladning, men må nøjes med 18W.

Læs også: Den fremragende OnePlus Nord er ankommet i ny farve

OnePlus 8T
OnePlus 8T

Endnu et firedobbelt kamera

Kameraet bliver igen med fire objektiver: En 64 megapixel hovedsensor, 8 megapixel ultra vidvinkel og to 2 megapixel makrokamera og dybdesensor.

Hvornår OnePlus Nord N10 bliver præsenteret vides endnu ikke, men den skulle være det næste på plakaten for producenten. I starten af næste år er OnePlus klar med nye premium telefoner; OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro.

Læs også: Bedste OnePlus-telefoner til prisen

 

Fortsættelsen i sagen

Vi blev slet ikke færdige med emnet. Daniel Søgaard Hald fortsatte historien. 14/9/2020 rettede vi nyt fokus på sagen med nyheden Den billigere OnePlus Nord er et stort hit – Artiklen finder du her. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .