BMW lancerer vild farveskiftende bil – se det i funktion

BMW har netop fremvist en vanvittig farveskiftende bil, der meget vel kan blive en ting i fremtiden. Se BMWs iX Flow med e-ink lak i funktion her.

BMW lancerer vild farveskiftende bil – se det i funktion

Er du alligevel ikke meget til den neutrale sorte eller hvide farve, er det godt at din BMW iX Flow kan skifte farve på et splitsekund. Eller måske har du brug for lidt racerstriver på kølerhjelmen? Intet problem for iX Flow med farveskiftende e-ink lak. Se her hvordan BMWs iX Flow kan skifte farve.

CES har budt på et hav af nyheder om elbiler, blandt andet Sonys større fokus på elbiler og konceptbilen Mercedes EQXX. BMW løftede også sløret for deres M-version af BMW iX, nemlig BMW iX M60 – en yderst potent SUV samt BMW Theatre Screen, der er en helt ny biografoplevelse på bagsædet i bilen. Det var dog ikke nok for BMW, som også lige skulle imponere med en farveskiftende bil, der hurtigt har opnået stor interesse.

Se også: BMW i7 – fuldelektrisk luksussedan testes nu

Skift bilens farve ved et tryk på en knap

Den farveskifte bil går under navnet BMW iX Flow og benytter en såkaldt e-ink lak. Og det gør, at bilen på et øjeblik kan skifte farve fra fx hvid til sort ved blot et tryk på et knap. Ud over at skifte en ensartede farver, kan iX Flow også vise flydende mønstre hele vejen rundt om køretøjet. e-ink bruger en anelse strøm, men kun når der skiftes farve.

Herunder kan du se det i aktion:

En Youtube-video er en ting, men funktion blev også vist frem til deltagende på CES-messen:

En farveskiftende bil – i fremtiden

Det er en imponerende funktion, men der er angiveligt et stykke vej endnu, inden vi kan se farveskiftende biler på vejene. Ifølge deltagende på messen var der ru kanter at se, og det skulle samtidig være ganske skrøbeligt. Men det er et virkelig interessant koncept, som, hvis det bliver tilgængeligt, nok skal blive populært.

Se også: Nyheder om elbiler fra BMW

Opfølgning på sagen

Efterfølgende tog fortællingen en ny drejning. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. 5/1/2022 gik vi videre og publicerede en artikel omkring BMW iX M60 – Elektrisk SUV med masser af power – Næste artikel om temaet finder du her. Få også seneste nyt om temaet her..