BYD Seal: Nu kan den konfigureres og bestilles

BYD er nu klar med en konfigurator for Seal, hvor man kan vælge variant, farve, interiør og andet tilbehør. De første BYD Seal leveres snart.

BYD Seal: Nu kan den konfigureres og bestilles

Er du også træt af at se på Teslas Model 3, er der nu et nyt alternativ i byen. Nu kan man nemlig konfigurere og bestille en BYD Seal, hvor der forventes kort leveringstid.

Se også: Alle elbiler fra BYD

Byg din egen BYD Seal nu

BYD er en ny spilller herhjemme, men en enorm bilproducent på verdensplan. BYD har i august overtaget selveste Ford, og indtog derfor en samlet 4. plads i det globale bilsalg. Faktisk var BYD ekstremt tæt på at nuppe 3. pladsen fra Honda.

Herhjemme er BYD nu klar til at tage imod bestillinger af Seal, der er en sporty elektrisk sedan, der er en direkte konkurrent til Tesla Model 3, Polestar 2, Hyundai Ioniq 6 og XPeng P7.

BYD løftede i midten af september sløret for de danske priser for Seal, som starter ved 349.995 kroner – altså kun 10.000 kroner mere end den nye Tesla Model 3. Den stærkere Seal Excellence med firehjulstræk starter ved 379.995 kroner.

Nu er der så åbnes op for konfiguration af BYD Seal, hvor man kan vælge variant, lakfarve samt forskellige interiørfarver og andet tilbehør.

Se varianter, specifikationer og priser på BYD Seal

BYD Seal Design eller Excellence?

Man kan vælge mellem varianterne Seal Design og Excellence. Ens for dem begge er et 82,5 kWh batteri, 150 kW DC-opladning og 11 kW AC-opladning. De har også tæt på det samme udstyr, hvor Excellence dog inkluderer V2L-adapter og head-up display.

Hvor den store forskel er, er i ydeevnen, hvor Excellence byder på firehjulstræk med hele 530 hestekræfter og 670 Nm. Den tager 0-100 km/t på 3,8 sekunder.

Den mindre kraftige Seal Design gør det på respektable 5,9 sekunder. Begge varianter har en topfart på 180 km/t.

Opladning sker med en maksimal DC-ladeeffekt på 150 kW, og den skulle klare 10-80 procent på 33 minutter.

Hjemmeladning foregår med 11 kW AC og 10-100% tager cirka 7 timer og 30 minutter. Seal er udstyret med BYDs eget Blade-batteri af LFP-typen.

Se også: Find billigste ladeboks til hjemmet

De første BYD Seal leveres i oktober

Bestiller du en BYD Seal nu, forventes der at være en kort leveringstid på den. BYD oplyser, at de første Seal forventes leveret i løbet af oktober måned.

Se også: Sammenlig specifikationer på elbiler