Få 50 % rabat på billet til eCarExpo – Nordeuropas elbilmesse

Vil du være blandt de første til at opleve de kommende elbiler og endda prøvekøre mange af dem? Få entrébilletten til eCarExpo til halv pris.

Få 50 % rabat på billet til eCarExpo – Nordeuropas elbilmesse

Der er ikke mange dage til, at eCarExpo, der er Nordeuropas elbilmesse, åbner dørene til et hav af nye og spændende elbiler. Her kan du læse, hvordan du kan få indgangen til halv pris.

Se også: Kommende elbiler i Danmark

Køb entrébilletten til eCarExpo til halv pris

Der er lagt an til en stor oplevelse, når elbilmessen eCarExpo åbner dørene den. 28 oktober 2023. eCarExpo er i år dobbelt så stor, hvor der på 20.000 kvadratmeter vises elbiler, opladning og meget andet om de elektriske biler frem.

Entrébilletten har en normalpris på 145 kroner, men du kan komme ind til kun 72,50 kroner. Rabatten fås gennem elbilproducenten MG, der på messen viser de nye MG4 XPower og MG4 Extended Range frem.

Der vil kunne opleves hele 23 elbilmærker, hvoriblandt man finder producenter som Audi, BMW, Mini, Volkswagen, Fisker, Tesla, Hyundai, Mercedes-Benz, Nissan, Hyundai, Kia, Skoda, Cupra, Renault, Polestar og Ford, XPeng, Nio, MG, Aiways, BYD og Zeekr.

Mange af bilproducenterne har taget deres nyeste elbiler med, som på eCarExpo får man danske premiere. Faktisk vil der kunne opleves hele 18 danmarkspremierer på nye elbiler, heriblandt BMW i5, Ford Explorer, Cupra Tavascan, Tesla Model 3 (Highland), den spændende Zeekr X og mange flere.

Se også: Billig opladning af elbil i hjemmet

Testkør og sammenlign nye elbiler

Det er på eCarExpo også muligt at prøvekøre og sammenligne en lang række forskellige elbiler. Det vil blandt andet være muligt, at testkøre den helt nye Tesla Model 3, der er på vej til Danmark.

eCarExpo oplyser, at der kan prøvekøres cirka 45 forskellige elbiler på messen. Man finder elbiler fra Audi, BMW, BYD, Cupra, Fisker, Ford, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, MG, MINI, Nio, Nissan, Polestar, Renault, Škoda, Tesla, Toyota, Volkswagen, XPeng og Zeekr klar til prøvekørsel.

Dørene til eCarExpo åbnes den 28. oktober

Vil du opleve alle de nye elbiler, og måske også prøvekøre, åbnes dørene til eCarExpo den 28. oktober og holdes åbnet til og med den 29. oktober i Bella Center.

Børn under 15 år kommer gratis ind i selskab med en voksen.

Se også: if har markedets bedste elbilforsikring