Prøvekør den nye Tesla Model 3 – her sker det

Nu kan du blive en af de første, der får en prøvetur i den nye Tesla Model 3, og samtidig have mulighed for at sammenligne med andre elbiler.

Prøvekør den nye Tesla Model 3 – her sker det

Tesla løftede i starten af september måned endelig sløret for en ny og forbedret Tesla Model 3, som siden da har været den mest populære og søgte elbil på mobilsidens elbilmatch. Der er med stor sandsynlighed derfor også mange, der gerne vil kigge nærmere på den nye Model 3 og få en prøvetur i den – og det bliver der snart mulighed for.

Se også: Specifikationer, varianter og priser på Tesla Model 3

Få en prøvetur i den nye Tesla Model 3 på eCarExpo

Tesla har netop afsløret, at de ikke kun tager den nye Model 3 med på eCarExpo, men at det også vil være muligt at prøvekøre den på elbilmessen.

eCarExpo, der er nordens største elbilmesse, vil man altså kunne blive en af de første, der får mulighed for at køre en tur i den nye Model 3 og se og mærke forbedringerne i den. Der er ikke mulighed for at booke på forhånd – dette sker ude på messen ved Teslas stand.

Sammenlign direkte med alternativer til Model 3

Samtidig giver eCarExpo den unikke mulighed, at man vil kunne sammenligne direkte med andre elbiler, der er alternativer til Tesla Model 3.

På messen er der nemlig et udvalg af elbiler fra bilmærker som Audi, BMW, BYD, Cupra, Fisker, Ford, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, MG, MINI, Nio, Nissan, Polestar, Renault, Škoda, Tesla, Toyota, Volkswagen, XPeng og Zeekr klar til prøvekørsel.

eCarExpo oplyser, at der kan prøvekøres cirka 45 forskellige elbiler på messen.

eCarExpo afholdes den 28. oktober til 29. oktober i Bella Center.

Se også: Test af nyeste elbiler

Andre muligheder for prøvekørsel af Model 3

Det bliver selvfølgelig også muligt, at bestille en prøvekørsel i Model 3 hos Tesla på et tidspunkt. Tesla oplyser, at den nye Model 3 forventes klar til de første prøveture i slutningen af oktober.

Se også: if har markedets bedste elbilforsikring