Jeep Wagoneer S kan få over 600 km rækkevidde

Den næste elbil fra Jeep, Jeep Wagoneer S, kan få en rækkevidde omkring 650 kilometer og have 600 hestekræfter. Den kommer i 2025.

Jeep Wagoneer S kan få over 600 km rækkevidde

Jeep er på vej med deres næste elbil, der bliver større end den nuværende Avenger. Den bygges på en helt ny platform, så desuden giver den meget lang rækkevidde og masser af hestekræfter samt et avanceret offroad-system.

Se også: Se priser og book prøvetur i nyeste elbiler

Wagoneer S er en ægte (elektrisk) Jeep

Den første elbil fra Jeep, Jeep Avenger, viste sig at være mere en bybil end en offroader. Hos Jeep arbejdes der dog på en “ægte” elektrisk Jeep med firehjulstræk, der nok skal give offroad-oplevelser for alle pengene – men samtidig også være god på vejene.

Jeep Wagoneer S er en større premium elbil end Avenger og med betydeligt mere imponerende specifikationer. Wagoneer-elbilen får et avanceret terrænstyringssystem, masser af hestekræfter og et stort batteri.

Batteriet skulle være på op til 100 kWh, som kan give den store SUV en rækkevidde på helt op til 650 kilometer. Den kan muligvis også få 800 volt arkitektur og dermed meget hurtig opladning.

Den skulle også blive en kraftfuld sag, der kan byde på to elektriske motorer og hele 600 hestekræfter. Jeep Wagoneer S forventes at blive et alternativ til BMW iX, Mercedes EQE SUV og Audi Q8 e-tron.

På nuværende tidspunkt har vi kun fået et glimt af, hvordan den elektriske Jeep Wagoneer kommer til at se ud; som du kan se på teaserbillederne, får den nye bil en LED-lysbjælke foran, der integreres i Jeeps ikoniske lamelgrill, samt en kraftig, opretstående silhuet.

Se også: Så billige er de billigste elbiler i Danmark

Se også: Disse elbiler er bedst til prisen

Bygget på ny elbilplatform

Den kommende Jeep Wagoneer S er bygget på en ny elbilplatform, nemlig Stellantis’ STLA Large, som flere andre elbiler også skal bruge.

Denne platform kan man bygge mange forskellige typer af elbiler på, og så kan den indeholde et batteri på op til 118 kWh.

Biler fra Alfa Romeo og Maserati vil også bruge STLA Large-platformen.

Se også: Rygter, billeder og specifikationer på Jeep Wagoneer S 

Kommer i 2025

Hele sløret for Jeep Wagoneer S forventes at blive løftet lidt senere i 2024. Jeep Wagoneer S forventes færdig og klar til levering i løbet af næste år.

Se også: Rygter og nyt og kommende elbiler i 2024, 2025 og 2026

Vi anbefaler:
Billigste opladning af elbil med ladeboks
Bedste bilforsikring til elbil