Tilbud på Kia Niro EV – se nye priser og leasingtilbud

Spar op til 111.493 kr. eller privatlease komfortfyldt familie-elbil fra Kia fra kun 1.995 kr. per måned. Se de nye tilbud Kia Niro EV.

Tilbud på Kia Niro EV – se nye priser og leasingtilbud

Kia er nu klar med skarpe tilbud på elbilen Niro EV. Se de nye købspriser og leasingpriser her og de bedste alternativer til Kia Niro EV.

Se også: Alle elbiler fra Kia i Danmark

Spar mere end 100.000 kr. på Kia Niro EV

Lige nu er der op til 111.493 kr. at spare på en Kia Niro EV, hvor prisen nu starter fra 274.900 kr. Kia Niro EV er en elektrisk SUV i mellemklassen, der med høj komfort, rummelig kabine og sikkerhed er oplagt til familien.

Kia Niro EV er lige nu nede i en pris, hvor den måske burde have været fra starten – i hvert fald er prisen nu betydeligt mere konkurrencedygtig. Basismodellen af Kia Niro blev lanceret med en pris fra 349.900 kroner, hvor nogle konkurrenter var mere end 50.000 kr. billigere og samtidig bød på mere standardudstyr.

Efter tilbuddet er prisen faldet til 274.900 kr., hvor man samtidig får udstyrspakken Upgrade med i prisen. Det er et virkelig godt tilbud og gør Kia Niro EV langt mere attraktiv.

Se også: De absolut billigste elbiler på de danske veje

Kia har sat prisen ned på tre varianter af Niro EV. Niro EV med Upgrade-pakke starter fra 274.900 kr, som tidligere kostede 386.393 kr. Det er en besparelse på 111.493 kr.

Der er dog tale om en lagerrydningskampagne og tilbuddene er altså kun gældende indtil lageret er tømt.

Se også: Priser, bedømmelse og specifikationer på Kia Niro EV

Privatleasing af Kia Niro EV fra 1.995 kr.

Kia har også nogle usædvanligt skarpe tilbud på privatleasing af Kia Niro EV. Man kan nemlig lease den fra kun 1.995 kr. per måned.

Det er en udsædvanlig skarp pris, hvis man tager et kig på nogle af konkurrenternes leasingpriser. En elektrisk SUV og familiebil i denne størrelse og kvalitet til under 3.000 kr. er uhørt. Blandt de billigste konkurrenter er for eksempel Nissan Ariya, der koster fra 4.195 kr. per måned eller den mere skrapede Volkswagen ID.4 til 3.795 kr. per måned.

Kia giver mulighed for at vælge mellem forskellige udbetalinger og månedlige ydelser.

En så veludstyret, rummelig elbil med fine specifikationer til langt under 3.000 kr. per måned i privatleasing er et virkelig godt tilbud. Inkluderet er 10.000 km per år.

Se også: Leasingpriser og tilbud på Kia Niro EV

Alternativer til Kia Niro EV

Kia Niro EV er en SUV i mellemklassen med plads til fem passagerer, rummeligt bagagerum og masser af udstyr. Det er en komfortabel elbil, der er oplagt som familiebil.

Der er dog mange gode alternativer til Kia Niro EV, som man også bør overveje, for eksempel Nissan Ariya, BYD Atto 3, Xpeng G6, Renault Scenic E-Tech Electric, Volkswagen ID.4 og Tesla Model Y.

Se også: Se hvilke elbiler der er Bedst i Test

Vi anbefaler:
Ladeløsning til elbil med Zaptec ladeboks
Find bedste forsikring til elbiler
Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den