MG4 Extended Range og Xpower lanceret – se danske priser

MG4 Electric er netop lanceret i to nye varianter: MG4 Extended Range med længere rækkevidde og Xpower med 435 hk. Se priserne på dem.

MG4 Extended Range og Xpower lanceret – se danske priser

En af Danmarks billigste elbiler lanceres nu i to nye varianter, der nok skal kunne friste danskere, der går med overvejelse om at skifte til elbil. Vi tager her et kig på specifikationerne på MG4 Extended Range og MG4 Xpower – og selvfølgelig priserne, der er usædvanligt skarpe.

Se også: Alle elbiler fra MG

MG4 Extended Range kører op til 520 km

Den første nye MG4-variant er Extended Range, der er udstyret med et større 77 kWh batteri. Det giver den en rækkevidde på 520 kilometer, hvilket er 85 kilometer længere end MG4 Luxury.

Der er samme lynopladning på op til 135 kWh, hvilket betyder at opladning tager lidt længere tid på grund af det større batteri. MG oplyser, at 10-80 procent tager 38 minutter.

MG4 Extended Range har baghjulstræk og en elektrisk motor på 180 kW / 245 hk, hvilket giver en 0-100 km/t tid på 6,5 sekunder.

MG4 Extended Range har samme udstyr som MG4 Luxury. Nyt er dog 18” alufælge, bagrudevisker og one-pedal regenereringssystem, som også Luxury i en ny variant får.

Prisen på den nye MG4 Extended Range er 299.995 kroner. Den kan bestilles nu.

Se også: Specifikationer på MG4 Extended Range

MG4 Xpower: Vanvittige kræfter til billige penge

Og så er der MG4 Xpower, hvor man får en helt ekstrem ydeevne for pengene. MG4 Xpower har to elektriske motorer, der tilsammen yder 435 hk / 320 kW og et drejningsmoment på op til 600 Nm.

Det giver den en 0-100 km/t tid på sølle 3,8 sekunder. Det er sammenligneligt med en Porsche Taycan GTS.

MG4 Xpower byder på forbedringer til køreegenskaberne, hvilket giver god mening med disse kræfter til rådighed. Her er det blandt andet Dynamic Cornering Control System, en elektronisk differentialespærre og Intelligent Motor Control samt genkalibrerede fjedre og dæmpere, fastere krængningsstabilisatorer og skarpere styring. Den får også nye Bridgestone Turanza-dæk.

Xpower har et 64 kWh batteri, der giver den en rækkevidde på op til 385 kilometer. Den har 18” alufælge, sort high-glossy trim langs siderne forneden sammen med en eksklusiv Racing Green-farvemulighed.

Prisen på MG4 Xpower er 299.999 kroner. Den kan bestilles nu.

Se også: Specifikationer på MG4 Xpower