Nio afholder event 7. oktober – ET7, ET5 og mere på vej

Den 7. oktober har Nio inviteret til event i Berlin, hvor vi forventer at høre meget mere om deres europæiske planer, og ikke mindst se nærmere på ET7.

Nio afholder event 7. oktober – ET7, ET5 og mere på vej

Nio tager sine berømte Nio Days til Europa, og det gør de med et første event i Berlin den 7. oktober. Eventet har fået titlen ”A New Horizon” og livestreames fra kl. 18.00 dansk tid. På eventet forventes at se Nio ET7, en stor elektrisk sedan, og måske Nio har mere at vise frem.

Eventet er Nios officielle debut på det europæiske marked, selvom de allerede har solgt sine biler i Europa en tid, dog i begrænset omfang. Det skal der nu laves om på.

Se også: Nyheder om elbiler

Satser stort på Europa

William Li, grundlægger og CEO for Nio har sagt følgende om eventet: “the horizon stands for hope and a brighter tomorrow. It is a symbol of exploring new possibilities in our life.”

Videre sagde han, at Nio altid har været et globalt selskab med fokus på en sprudlende livsstil for brugerne af produkterne, og at nu skal de for alvor træde ind på det europæiske marked.

Det lugter meget af en officiel lancering af mærket på tværs af Europa, især når vi slår det sammen med hans seneste kommentarer om, at Nio ET5 er det naturlige valg, når de skal tænke på den næste model til det europæiske marked efter lanceringen af flagskibet ET7. Dette er den hidtil tydeligste indikation af, at Nio officielt vil annoncere sine planer for den næste model, der skal repræsentere mærket i Europa og introducere ET7 til et bredere publikum.

Nio ET7 kommer først

Nio ET7 er selskabets elektriske sedan, der allerede er på vej ud på de europæiske veje. De første eksemplarer er at se i gadebilledet og er blevet set under forskellige testrunder. ET7 kan bestilles i Tyskland, Holland, Danmark, Sverige og Norge.

Se også: Elbilen Nio ET7 lanceret – pas på, Tesla

Nio Berlin 2022 vil være en perfekt platform for en lancering af ET7 med pressen til stede for at kunne teste og være med til afsløringen.

Det vil helt sikkert lokke mange kunder til og øge opmærksomheden omkring Nio som mærke. Europæiske bilproducenter har god grund til at være bekymrede, for Nio ET7 er en brillant bil, hvis man ser på de tests, der er lavet, og den giver desuden meget for pengene.

Nio har også den mindre ET5, der ligner en konkurrent til Tesla Model 3, samt den store SUV ES8 og en mindre SUV ES7

NIO ET7 Danmark
Nio ET7 som vi så den i Oslo.

En forretningsmodel som Tesla

Nio har en forretningsmodel, der minder om Teslas, hvor de tilbyder et hurtigt opladningsnetværk. Men Nio har også stationer, hvor man kan udskifte batteriet på få minutter. Batteriudskiftning er en ikke eksisterende tjeneste i Europa udover på Nios første stationer i den nordlige del af kontinentet.

Selskabet har åbnet en ny fabrik i Ungarn og har allerede sendt de første udskiftningsstationer til Tyskland. Flere end 1.000 stationer skal produceres frem til 2025.

Se også: NIO ET5 – kompakt elektrisk sedan med lang rækkevidde