Ny elbil fra NIO på vej – ES7 er en mellemstørrelse SUV

NIO ES7 er en kommende elektrisk SUV, der placerer sig mellem ES6 og ES8. NIO har bekræftet, at den vil blive præsenteret i midten af april.

Ny elbil fra NIO på vej – ES7 er en mellemstørrelse SUV

Elbilmærket NIO, der kommer til Danmark senere i år, har planer om at løfte sløret for en ny elektrisk SUV i april. Den får fem sæder og placerer sig størrelmæssigt mellem ES6 og ES8, og vil byde på imponerende selvkørende teknologi.

Der er godt gang i nyhederne fra kinesiske NIO, hvor den nye Tesla Model 3-konkurrent er begyndt at rulle ud af samlebåndet. ET5, som den hedder, blev annonceret i december sidste år, hvor den imponerende med lang rækkevidde, lækkert design og kraftig ydeevne. Inden længe vil NIO være klar med endnu en elbil, der skal udfylde en hul i deres elektriske SUV’er. NIO er også på vej med den store luksussedan ET7.

Lige nu tilbyder NIO en mindre all-round SUV, ES6, samt en større og mere luksuriøs, ES8. ES7 skal placere sig mellem de to.

Se også: De mest ventede elbiler i Danmark i 2022

NIO ES7 får avanceret selvkørende teknologi

Der er ikke afsløret mange detaljer om ES7 endnu, udover spionbilleder, som du kan se herover og enkelte informationer. Først og fremmest har NIOs medstifter Qin Kihong bekræftet, at ES7 vil blive lanceret midt i april. Så der er ikke længe til, at vi ved meget mere om den.

Det er blevet afsløret, at der vil være tale om en femsæders SUV, der størrelsesmæssigt vil ligge mellem ES6 og ES8. Den intelligente cockpit-hardware, er sandsynligvis også Qualcomms Snapdragon 8155-chipset. Ligesom ET7 og ET5 vil den byde på bilmærkets nyeste og mest imponerende selvkørende teknologi, nemlig NT2.0-platformen.

NIO ES7 præsenteres på Auto China

NIO ES7 forventes at blive afsløret under Auto China, den internationale biludstilling, der finder sted i China International Exhibition Center i Beijing. Begivenheden finder sted fra torsdag den 21. April til lørdag, 30. april 2022.

Læs også: NIO og IKEA i samarbejde om batteriskiftestationer