Nissan frister med billigere Ariya – se tilbuddet

Nissan har nye kampagnepriser på elbilen Ariya, der nu koster langt under 300.000 kroner. Se aktuelle tilbud på Nissan Ariya og lavere leasingpriser.

Nissan frister med billigere Ariya – se tilbuddet

Der er lige nu mulighed for at købe en Nissan Ariya til en lavere kampagnepris. Læs her om tilbuddet på Nissan Ariya samt lavere priser på privatleasing.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Nissan Ariya på tilbud til 279.900 kroner

Nissan har siden Tesla satte priser ned på Model Y presset prisen på deres elektriske familie-SUV længere og længere ned. Med en pris et godt stykke under 300.000 kroner er Ariya et ganske fristende køb.

Prisen på en Nissan Ariya er nu helt nede på 279.900 kroner. Her får man basismodellen Engage med 63 kWh batteri, der har en rækkevidde op til 404 km (WLTP).

Man skal dog være opmærksom på, at denne variant har 3,6 kW oplader. Man kan opgradere til 22 kW til 20.000 kroner ekstra.

Der er også tilbud på Ariya med det store 87 kWh batteri, som kører helt op til 536 kilometer. Her er prisen lige nu 344.900 kroner.

Der er tale om en tilbudskampagne på Ariya, som løber fra nu og frem til 31. marts 2024. Det er udelukkende lager man kan gøre en bedre handel på.

Nissan Ariya er veludstyret med blandt andet to 12,3” digitale skærme med swipe funktion, nøglefri betjening, adaptiv fartpilot, trådløs Apple CarPlay og Android Auto, navigation, LED for-og baglygter og fuldautomatisk fjernlys og topkarakter i Euro NCAP sikkerhedstest.

Vil du vide mere Ariya? Læs test af Nissan Ariya her.

Nissan Ariya har alternativer som Volkswagen ID.4, Skoda Enyaq, Tesla Model Y og mange flere elbiler i mellemklassen.

Se også: De bedste elektriske familiebiler i Danmark

Billigere privatleasing af Nissan Ariya

Det er godt nok ikke et tilbud, men prisen på privatleasing af Nissan Ariya er også faldet. Både den månedlige ydelse samt udbetalingen.

Lige nu kan man lease en Nissan Ariya fra 4.195 kroner med en udbetaling på 4.995 kroner og 15.000 kilometer. Her får man Engage med det lille batteri.

Man kan også vælge Engage med 87 kWh batteri, som koster 4.595 kroner per måned med samme udbetaling og kilometer.

Se aktuelle priser på privatleasing af Nissan Ariya her.

Der er flere fordele ved at lease en elbil frem for at købe. Ved leasing skal man ikke bekymre sig om gensalgsværdi, slitage på batteriet, service og du kan lettere skifte til en nyere model. Se flere fordele ved privatleasing af elbil her.

Se også: De fem bedste elbiler der kan leases for 4.000 kroner

Vi anbefaler:
Billigste hjemmeopladning og ladeboks til elbil
Find den bedste og billigste forsikring til elbil
Seneste nyt om elbiler, der kommer i 2023, 2024 og 2025