Nissan viser fremtidens elbildesign i vild konceptbil

Nissan giver en forsmag på designet på deres fremtidige elbiler i konceptbilen Hyper Urban. Senere i denne måned præsenteres flere nye modeller.

Nissan viser fremtidens elbildesign i vild konceptbil

Nissan er nu en 100 procent elektrisk bilproducent i Europa. Det betyder naturligvis, at der er flere elbilmodeller på vej fra dem. Nu viser de deres fremtidige elbildesign frem i konceptbilen Hyper Urban.

Se også: Alle elbiler fra Nissan

En serie af nye elbiler på vej fra Nissan

I sidste uge kunne Nissan afsløre, at de fremover vil være en ren elektrisk bilproducent – i hvert fald i Europa. Alle nye elbiler fra Nissan vil altså være elbiler. Nissan fortæller, at de har hele 19 nye elbiler på vej.

Som det ser ud lige nu, har Nissan dog kun elbilmodeller Leaf og Ariya, så der skal fut i fejemøget, når det gælder den fremtidige udvikling og produktion.

Som en forsmag på hvad der er på vej, løfter Nissan den næste månedstid en serie af nye elbilmodeller frem, der skal vise hvor de er på vej hen.

Alle disse konceptbiler vil bære navnet Hyper, hvor der er fokus på design, køreegenskaber og bæredygtighed.

Den første nye konceptbil fra Nissan er Hyper Urban, som du kan se billeder af herunder.

Hyper Urban viser fremtiden for Nissan

Den første nye elektriske konceptbil fra Nissan er Hyper Urban, som de fortæller henvender sig til “målgrupper med sofistikeret smag, der prioriterer bæredygtighed. Bilen lever op til dette publikums kræsne smag uden at stå for meget ud”.

Hyper Urban viser fremtidens design og teknologi fra Nissan. Det lime farvede karrosseri skifter udtryk afhængig af vinkler og lys, hvilket skaber interesse og alligevel falder godt ind i landskabet. Både for- og bagdøre er sakseformede, hvilket giver plads, mens den sporty silhuet giver god aerodynamik, der optimerer effektiviteten. Brede dæk understøtter det sporty look.

Se også: Se alle elbiler på vej til Danmark

Modulært design

Konceptet understøtter også bæredygtighed i forhold til levetid. Hardware opdateringer og løbende softwareopdatering sikrer, at elbilen med tiden bliver endnu bedre. For eksempel kan interiøret udskiftes med et nyt instrumentpanel med seneste opdateringer inden for teknologi og trends i grafik og brugerflader.

Nissan løfter sløret for en ny elektrisk konceptbil igen den 10, 17 og 19. oktober.

Se også: Sådan fungerer elafgiftsrefusion ved opladning af elbil