På storindkøb hos Polestar: Køber 65.000 elbiler

Elbilmærket Polestar har modtaget en stor ordre fra biludlejningsfirmaet Hertz. Her er der blevet bestilt 65.000 Polestar 2, som skal bruges til udlejning.

På storindkøb hos Polestar: Køber 65.000 elbiler

Tesla er ikke de eneste der har fået en gigantisk bestilling fra biludlejningsfirmaet Hertz. Nu har Hertz også bestilt intet mindre end 65.000 styk Polestar 2 af det svensk-kinesiske elbilmærke.

Se også: Test af nyeste Polestar 2

Tilføjer flere elbiler til deres udvalg

Efter at have bestilt 100.000 elbiler fra Tesla er Hertz igen på storindkøb – denne gang er det hos Polestar. Polestar er en elbilproducent, der er ejet af svenske Volvo og kinesiske Geely, som har opnået stor popularitet med deres første elbil, Polestar 2. Lige nu er der åbenbart så stor efterspørgsel på Polestar 2, at producenten har lukket for bestillinger.

De nye køretøjer vil blive erhvervet over en periode på fem år. Polestar 2 (som vi forventer er bilerne Hertz har indkøbt) vil være tilgængelige i Europa i foråret 2022 og i Nordamerika og Australien i slutningen af ​​2022. Ingen af ​​selskaberne afslørede de økonomiske vilkår for aftalen, men elbilproducentens Polestar 2 starter ved 375.000 kroner, hvilket gør handlen værd omkring 24 milliarder kroner – hvis altså Hertz betaler fuld pris for køretøjerne.

Hertz har lige nu omkring 500.000 biler i deres flåde, som de har planer om helt at elektrificere – og det skal både denne Polestar-handel og den tidligere med Tesla hjælpe dem på vej til – og et godt stykke på vejen altså.

Læs også: Disse nye elbiler er på vej fra Polestar

Flere elbiler på vej fra Polestar

Godt nok er Polestar 2 producentens første rene elbil. Deres første var en plug-in hybrid ved navn Polestar 1. Men der er spændende nyt på vej fra Polestar allerede i år, hvor der lanceres en ny model, som vil blive døbt Polestar 3. Polestar 3 bliver en SUV med høj ydeevne.

Senere hen kommer den store luksussedan Polestar 5 og der skulle også komme en Polestar 4 på et tidspunkt, som endnu er ukendt. I mellemtiden har Polestar også løftet sløret for en lækker, hurtig og bæredygtig elbil ved navn O2.

Se også: Nyheder om Polestar