Polestar lancerer ny og opgraderet Polestar 2 (2025)

Polestar er nu klar med en opdateret Polestar 2 MY25, der kommer med designændringer, længere rækkevidde, nye interiørmaterialer og mere.

Polestar lancerer ny og opgraderet Polestar 2 (2025)

Polestar har ud at det blå lanceret en opgraderet Polestar 2 modelår 2025. Den nye Polestar 2 har flere opgraderinger, heriblandt en forbedret rækkevidde samt et ændret design, der nu bedre matcher Polestar 4 og 3.

Se også: Sammenlign elbiler på rækkevidde og kvalitet

Alt det nye ved Polestar 2 (2025)

Det er ikke mere end fem måneder siden, at Polestar lancerede en ny Polestar 2, men nu er de her igen nye opgraderinger til bilen.

Polestar 2 er en elektrisk sedan og familievenlig bil. Den er ikke den mest rummelige elbil på markedet, men hvad den ikke har i plads, har den i køreoplevelse. Polestar 2 er en elbil til dig, der elsker en sporty kørestil.

Hvad er det præcist man får i den nye Polestar 2, som man ikke får i den gamle? Her er der kosmetiske ændringer og tekniske forbedringer. Dog er forskellen ikke så stor, at du hverken behøver skifte din nuværende ud eller vente på den nye version kommer. I stedet kan man håbe på, at der kommer udsalg på den nuværende model. Herunder kan du læse om alt det nye i bilen.

Først og fremmest byder Polestar 2 MY25 på en “nyt” design. Polestar 2-designet er jo egentlig et ganske gammelt Volvo-design, som Polestar har arvet. Men Polestar har altså ikke lavet om på det ydre design på Polestar 2, men blot tilføjet nye farver og interiørfarver.

For eksempel kan den nye Polestar 2 udstyres med “dyrevelfærdssikret” Charcoal Nappa-læderindtræk fra Bridge of Weir. Væk er også blanke sorte plastik ved gearvælgeren, som nu er i mat sort farve.

Er det svært at se ændringerne i designet? Her kan du sammenligne Modelår 2024 og 2025, som desværre er identiske. Blot to nye farver erstatter Magnesium og Thunder.

Se også: Se test og anmeldelser af elbiler i Danmark

Se også: Pris og specifikationer på Polestar 2

Forøget rækkevidde til ny Polestar 2

Mest interessant i den nye Polestar 2 er en forbedret rækkevidde. Polestar 2 Standard range Single motor (basismodel) har et 70 kWh batteri fra CATL med bedre ydeevne. Det vil sige, at den nu kører op til 554 km på en opladning, hvor forgængeren ramte 546 km.

Long range-udgaven med et større 82 kWh batteri, også fra CATL, kører nu op til 659 km – en forbedring på 4 km, da den gamle havde en WLTP-rækkevidde på 655 km.

Se også: Kommende elbiler 2024, 2025 og 2026

Pris på Polestar 2 MY25 og alternativer?

Prisen på den nye Polestar 2 (2025) er uændret. Det vil sige, at den starter fra 390.000 kr. Polestar står dog til at blive ramt at den nye EU-told på kinesiske producerede elbiler, som kan betyde en højere pris på den.

De bedste alternativer til Polestar 2 er Tesla Model 3, Hyundai Ioniq 6, BYD Seal, Xpeng P7 og BMW i4.

Vi anbefaler:
Disse elbiler er Bedst i Test
Her er de billigste elbiler på markedet
God ladeløsning med serviceaftale
Guide til den bedste elbilforsikring