Ny Porsche Taycan: Længere rækkevidde og super hurtig opladning

Den nye Porsche Taycan har fået længere rækkevidde og en endnu hurtig opladning, der nu rammer en maksimal ladeeffekt over 300 kW.

Ny Porsche Taycan: Længere rækkevidde og super hurtig opladning

Den nuværende Porsche Taycan er teknisk en af de mest imponerende elbiler på markedet, specielt når det gælder dens opladning. Porsche er dog på trapperne med en ny model, der vil oplade endnu hurtigere og køre endnu længere.

Se også: Priser og billeder på fremtidige elbiler i Danmark

En Porsche Taycan til den lange køretur

Porsche har netop lanceret den nye Macan Electric, og gør nu klar til den næste lancering. Den nye Porsche Taycan kan blive lanceret hvornår det skal være.

Det betyder selvfølgelig, at vi langt fra ved alt om den endnu. Porsche har dog allerede fået markedsføringsmaskinen op i omdrejninger, og giver nu spændende nye informationer og specifikationer på den nye Taycan.

Den nye Taycan er nemlig blevet opgraderet på to punkter, der er nogle af de vigtigste for elbiler: Rækkevidde og opladning.

Med en længere rækkevidde og endnu hurtigere opladning er den nye Taycan en endnu bedre elbil til langturen.

Se også: Priser, leasingtilbud og prøvetur i nyeste elbiler

Taycan kører op til 587 kilometer

Porsche har fået testet de nye biler på en strækning mellem Los Angeles og San Diego, hvor bilerne nåede en rækkevidde på op til 587 kilometer på en enkelt opladning. Turen forløb på motorvej ved cirka 120 kilometer i timen.

Den nuværede Taycan har en rækkevidde på op til 504 kilometer (Taycan GTS). En rækkevidde på 587 kilometer i virkeligheden er altså en imponerende forbedring af rækkevidden.

Opladningen er nu også endnu hurgere. Den nuværende Taycan ræser ved en kraftig lynlader fra 10-80 procent omkring 20 minutter ved en maksimal effekt på cirka 270 kW.

Den nye er endnu hurtigere og lader med over 300 kW. Porsche oplyser ikke præcist hvor meget hurtigere opladningen er, men blot at det er væsentligt mindre end 20 minutter.

Se også: Rygter, billeder og specifikationer på ny Porsche Taycan

Den nye Porsche Taycan. Foto: Porsche

Ny Porsche Taycan: Pris og tilgængelighed

Hvornår lanceres den nye Taycan og hvad vil den koste? Lanceringen er lige om hjørnet, hvor nogle påstår det er onsdag den 7. februar.

Prisen på den nye Taycan forventes at starte ved cirka 830.000 kroner.

Se også: Disse elektriske premium biler

Vi anbefaler:
Find den bedste forsikring til elbil hos If
Guide til ladeboks og hjemmeopladning