Billig privatleasing af elektriske Renault Scenic og Megane

Renault er klar med tilbud på privatleasing af elbilerne Scenic E-Tech Electric og Megane E-Tech Electric. Se de nedsatte priser og bedste alternativer.

Billig privatleasing af elektriske Renault Scenic og Megane

Der er nu nye lavere priser på privatleasing af to elbiler fra Renault. Den ene er familiebilen og SUV’en Scenic Electric og den anden er hatchbacken Megane. Vi giver et overblik over priserne og de bedste alternativer til to elbiler.

Se også: Priser, bedømmelser og sammenligning af elbiler

Billig privatleasing af Renault Scenic Electric

Renault introducerede elbilen Scenic i Danmark med privatleasingpriser fra 4.395 kr. per måned. Det var ikke de skarpeste priser, hvis man sammenlignede med en konkurrent som Xpeng G6, der kostede fra 3.999 kr. med alt udstyr.

Nu er Renault dog klar med billigere privatleasing af Scenic E-Tech Electric, som sandsynligvis vil gøre den mere attraktiv blandt danskerne.

Renault Scenic E-Tech Electric er en elbil af typen SUV. Der er her tale om en komfortabel og rummelig familiebil, der blandt andet byder på et af de bedste infotainmentsystemer og lang rækkevidde op til 625 km.

Se også: Test af Renault Scenic Electric

Nu koster privatleasing af en Renault Scenic Electric fra 3.895 kr. per måned med en udbetaling på 9.995 kr. og med 10.000 km inkluderet per år. Denne variant har en rækkevidde på 420 km (WLTP).

Ønsker man det store batteri med op til 625 km er den månedlige ydelse fra 4.095 kr.

Vi anbefaler dog, at man vælger Techno-udstyrspakken fremfor den billigste Evolution, da man her får det gode infotainmentsystem med Google indbygget.

Se også: Priser, specifikationer og billeder af Renault Scenic Electric

Nedsat pris og privatleasing af Renault Megane

Samtidig har Renault igen sat prisen ned på den mindre Renault Megane Electric – både købspris og pris for privatleasing. Nu koster privatleasing af en Megane E-Tech Electric fra 3.495 kr. per måned.

Renault Megane E-Tech Electric er en hatchback og bybil, men en overraskende rummelig en af slagsen. Megane er stor nok som en mindre familiebil også. Rækkevidden er op til 442 km og man får her også det gode infotainementsystem med Google.

Se også: Test af Renault Megane E-Tech Electric

Nu koster Renault Megane E-Tech Electric altså fra 3.495 kr. per måned i privatleasing med en udbetaling på 9.995 kr. og 10.000 inkluderede kilometer per år. Man kan også vælge den topudstyrede Iconic-variant med en månedlige ydelse på 3.795 kr., men her er ydeevne og rækkevidde identiske.

Købsprisen er nedsat til 249.990 kroner for basismodellen – en besparelse på 15.000 kr.

Se også: Priser, specifikationer og billeder af Renault Megane Electric

Er der bedre tilbud på privatleasing?

Der er mange alternativer til elbilerne Renault Megane og Scenic, men begge klarer sig dog flot i vores test. Herunder er tre alternativer til begge elbiler med attraktive privatleasingpriser, som du også bør have med i overvejelserne:

Alternativer til Renault Scenic:

Se også: Sammenlign elektriske SUV’er og familiebiler

Alternativer til Renault Megane:

Se også: Sammenlign elektriske hatchbags og bybiler