Nye tilbud på privatleasing af Tesla Model Y og Model 3

Tesla er klar med nye tilbud på privatleasing af Model 3 og Model Y. Prisen for leasing af en Tesla starter ved skarpe 3.695 kr. per måned.

Nye tilbud på privatleasing af Tesla Model Y og Model 3

I takt med at privatleasing er blevet langt mere populært, har vi 2024 set mange gode privatleasingtilbud på forskellige elbiler – nu vil Tesla også være med i legen. Tesla er klar med billig leasing på Model Y og Model 3, men kun i en periode.

Se også: Alle elbiler fra Tesla i Danmark

Leasing af Tesla Model 3 fra 3.695 kr.

Tesla Model 3 er en elektrisk sedan og familiebil med lang rækkevidde, fem siddepladser, rummelig kabine, gode køreegenskaber, masser af udstyr og et fornuftigt stort bagagerum. Lige nu kan du privatlease den til en skarp pris.

Godt nok er den nye Model 3 Highland på grund af ekstra EU-importtold på kinesisk producerede biler netop steget i pris, men det skal ikke holde et tilbud på privatleasing tilbage.

I en periode kan man nemlig lease Model 3 fra 3.695 kr. per måned, hvilket er næsten 1.000 kr. billigere per måned end de tætteste konkurrenter. Et alternativ som BYD Seal koster fra. 4.495 kr. per måned.

Udbetalingen på en Model 3 er på 14.995 kr. og der er inkluderet 10.000 km per år i aftalen, som løber over 36 måneder.

Se tilbud og privatleasing af Tesla Model 3 

Tesla Model Y kan leases fra 3.995 kr.

Tesla Model Y er en elektrisk SUV til familien, der har brug for ekstra meget plads. Her får man en stor kabine, masser af udstyr og enormt meget bagageplads.

En Tesla Model Y kan lige nu privatleases fra 3.995 kr., som er inklusiv anhængertræk. Dette er også et tilbud, hvor konkurrenterne ikke helt kan være med. Her er der for eksempel Nissan Ariya til 4.495 kr. per måned eller Volkswagen ID.4 til 4.795 kr. per måned.

Udbetalingen på en Model Y er på 14.995 kr. og der er inkluderet 10.000 km per år i aftalen, som løber over 36 måneder.

Se tilbud og privatleasing af Tesla Model Y

Privatleasing af elbil er en god idé

Der er flere gode grunde til, at mange bør lease en elbil. Der er nemlig flere fordele ved at lease.

Vælger du at lease en elbil, skal du ikke bekymre dig om den hurtige udvikling på elbilmarkedet, batteriforringelse, gensalgsværdi og service. Derudover har du mulighed for at prøve at køre og leve med elbil væsentligt mere risikofrit, når du vælger at lease frem for at købe. Skulle husstandens privatøkonomi ændre sig, kan man relativt hurtigt komme ud af en leasingaftale.

Læs også: Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den

Vi anbefaler:
Bedste ladeboks til hjemmet
De 5 bedste elbiler til familien
Test og bedømmelser af nyeste elbiler i Danmark