Nyt om Teslas futuriske SUV: Cybertruck forsinkes til 2023

Den store futuriske batteridrevne SUV fra Tesla, Cybertruck, bliver angiveligt først klar i 2023, påstår en ny rapport fra Reuters.

Nyt om Teslas futuriske SUV: Cybertruck forsinkes til 2023

Forventningerne til Tesla store futuriske elektriske SUV er enorme og forudbestillingerne på den lige så. Men der er nu nedslående nyt om Tesla Cybertruck, da bilproducenten har fjernet produktionsdatoen fra hjemmesiden og en rapport afslører, at den bliver forsinket helt til 2023.

Cybertruck kommer senere end forventet

Internettet gik amok, da Tesla løfterede sløret for Cybertruck i slutningen af 2019. Forudbestillingerne på Cybertruck har siden da væltet ind og er nu værd over 529 milliarder kroner. Det kunne dog tyde på, at dem der skulle have bestilt SUV’en fra Tesla nu bliver skuffede. Det er dog ikke nyt for Tesla, at produkter bliver forsinkede.

En historie lignende den lovede Tesla Roadster (Tesla Roadster blev annonceret i 2017, men er her fem år efter stadig en fantasi) udfolder sig med seneste nyheder om Cybertruck. En ny rapport fra Reuters fortæller, at Tesla vil forsinke produktionen af Cybertruck helt til 2023.

Se også: Forudbestil Tesla Cybertruck til en billig pris

Tesla Cybertruck
Den gigantiske Tesla Cybertruck forsinkes angiveligt til 2023.

Skal matche konkurrenteres elektriske SUV’er

Reuters kilde hævder, at forsinkelsen sker, fordi Tesla ændrer “funktioner og egenskaber” i Cybertruck for bedre at kunne konkurrere med andre SUV’er i segmentet for elektriske køretøjer. Disse omfatter nye Rivians R1T og Fords kommende F-150 Lightning.

Cybertruck blev afsløret i 2019, og produktionen var oprindeligt planlagt til at begynde i 2021, hvilket senere blev forsinket til slutningen af 2022. Ifølge rapporten planlægger Tesla nu at lave en begrænset produktion af Cybertruck i første kvartal af 2023 og derefter øge produktionsoutputtet senere på året.

Teslas administrerende direktør Elon Musk vil i denne måned fremvise et officielt roadmap for Cybertruck. Det er planlagt til at ske den 26. januar.

Se også: Disse 10 elbiler scorer bedst i sikkerhedstest