Voyah Free: Nu kan den konfigureres og bestilles

Nu kan du designe og bestille din egen Voyah Free. Vi tager her et kig på specifikationer, udstyr, pris på Voyah Free - og så et kig på hvem de der Voyah egentlig er.

Voyah Free: Nu kan den konfigureres og bestilles

Efter en veloverstået Danmarkspremiere på Free til årets eCarExpo er Voyah nu klar med bilen i Danmark. Vi tager her et kig på specifikationer, udstyr, pris og mere på Voyah Free.

Se også: Alle elbiler fra Voyah

Hvem er Voyah?

Voyah er ikke kun et nyt i Danmark – faktisk blev bilmærket først født i 2020. På trods af at være et nyt mærke med et ukendt navn er Voyah ikke hvem som helst. Voyah er kinesiske og ejet af Dongfeng.

Dongfeng har produceret biler i 54 år, er den 3. største bilproducent i Kina med 176.000 ansatte og solgte tilbage i 2020 mere end 3,8 mio. biler. Voyah er Dongfengs premium elbilmærke, hvor der er stort fokus på et europæiske marked.

Voyah betyder “Voyage” og sloganet er “Freedom to expolore”.

Den første bil fra Voyah i Danmark er SUV’en Free.

Bag Voyah i Danmark står K.W. Bruun, der er nordens største bilimportør.

Voyah Free er en familievenlig SUV i høj kvalitet

Voyah Free er en såkaldt D-segment SUV. Forklaret på en lidt mere forståelig måde er det en stor SUV med plads til 5 personer. Free er 4,9 meter lang, 1,95 meter bred og 1,64 meter høj. Den er altså på alle leder og kanter større end en Tesla Model Y.

Der er en hel del elektriske SUV’er i prisklassen, så hvad er det specielle ved Free? Der er flere ting som kan fremhæves, først og fremmest kvaliteten og udstyret.

Se også: Læs alt om Voyah Free

Slår konkurrenter på kvalitet

Der er slet ingen tvivl om, at Voyah Free er en utrolig velbygget bil og materialerne er i en imponerende kvalitet. I “China Automobile Quality Network” vurderes producenternes kvalitet på parametre som klager og kvalitet, risiko for defekt, pålidelighed, sikkerhed og bæredygtighed. Her indtager Voyah en flot 1. plads foran mærker som Tesla, Polestar, Nio, Zeekr, Xpeng og mange flere.

Én variant, alt i udstyr

Når man konfigurerer en Free er der ikke et hav af ekstraudstyr. Faktisk er der kun én variant, der til gengæld er fuldt udstyret.

Det er blandt andet udstyr som luftundervogn, firehjulstræk, bæredygtigt Dinamica-interiør, Øko-tex 100 certificeret vegansk læder, Dynaudio lydanlæg, paranoraglastag med frosting-effekt og mere.

Cloud Blue er standardfarven, hvor de fire andre farver koster 10.000 kroner ekstra. Man kan tilvælge to pakker, der udelukkende indeholder designændringer, så man som køber kan personliggøre bilen.

På Voyah Free er der 5 års garanti /100.000 km fabriksgaranti samt 8 år / 160.000 km på batteri med mindst 75 procent kapacitet.

Specifikationer på Voyah Free

Voyah Free er som sagt meget veludstyret, men hvad med rækkevidden, opladningen og ydeevnen? Det kan du læse mere om nu.

Voyah Free har som standard firehjulstræk og to elektriske motorer, der tilsammen yder 360 kW / 483 hk. Den er hurtig og klarer 0-100 km/t på 4,4 sekunder. Tophastigheden er begrænset til 200 km/t.

Rækkevidden fra det 100 kWh store batteri lander på 500 kilometer (WLTP). Det er et Li-NCM batteri produceret af CATL.

Opladningen sker ved en lynoplader med maksimalt 100 kW, hvor 20 til 80 procent tager cirka 42 minutter. Der er 11 kW AC-opladning, som tager cirka 10 timer.

Bagagerummet er på 560 liter og der er dertil et oplyst frunk på 72 liter. Lægges sæderne ned er der 1.320 liter. På krogen må Voyah Free trække op til 2.000 kg.

Se alle specifikationer på Voyah Free her

Pris på Voyah Free

Voyah Free kan konfigureres og bestilles nu. Prisen er 599.990 kroner med alt udstyr. Man kan vælge designpakkerne Twillight (609.990 kroner) og Noir (619.990 kroner).

Bestiller man en Voyah Free nu er leveringstiden cirka 14 dage.

Vi forventer snart af få Voyah Free til test.

Se også: Test af elbiler

Billeder af Voyah Free

Se alle billeder og video af Voyah Free