Første kig på Xpeng G6: Kan blive et kæmpe hit

Xpeng G6 kan blive en ekstremt populær elbil i Danmark, når den lanceres herhjemme i 2024. Se denne video, hvor Xpeng G6 vises frem i detaljer.

Første kig på Xpeng G6: Kan blive et kæmpe hit

Der er mange spændende elbiler på vej i 2024, hvor Xpengs G6 absolut er en af de mest interessante. Se video, hvor Xpeng G6 bliver gennemgået i detaljer og specifikationerne på den.

Se også:

Se Xpeng G6 gennemgået på video

Xpeng er for første gang nogensinde at finde på top 10-listen over de mest solgte elbiler i Danmark. Xpeng indtog nemlig med G9 i november en flot 8. plads med 182 solgte biler.

Selvom Xpeng G9 er en spændende elbil – og årets SUV og familiebil 2024 – er den kommende G6 endnu mere interessant. Xpeng G6 vil nemlig være en direkte konkurrent til verdens mest populære elbil, Tesla Model Y, der også herhjemme er bilisternes favorit.

Xpeng G6 har fået en pris i Kina, hvor den faktisk er billigere end Model Y. Xpeng G6 har god plads til en familie, en minimalitisk kabine, Xpengs fremragende infotainmentsystem med diverse apps, lang rækkevidde, hurtig opladning og masser af hestekræfter.

En fordel ved Xpeng G6, i forhold til Tesla’en er, at der bliver mulighed for at bruge Apple CarPlay og Android Auto i den. Det vides dog ikke, om dette vil være tilgængeligt når den lanceres eller om det kommer senere.

Får Xpeng G6 herhjemme også en skarp pris, kan den meget hurtigt blive en favorit blandt elbilkøbere i Danmark.

I videoen herunder kan du se Xpeng G6 ude- og indefra, hvor der bliver kigget på mange detaljer samt bygge- og materialekvalitet.

Se også: Disse familie-elbiler er bedst i test

Specifikationer på Xpeng G6

XPeng G6 kommer i flere varianter, hvor man kan vælge mellem et 66 og 87,5 kWh batteri. Vi forventer, at man vil kunne vælge mellem baghjuls- og firehjulstræk.

Den byder på en rækkevidde fra 580 til 755 kilometer (efter CLTC-standarden). XPeng lover hurtig opladning af batteriet i G6, der er bygget på en 800v-platform. 10 minutters opladning skulle give 300 kilometer rækkevidde.

Den har tophastighed på 202 km/t og en 0-100 km/t tid på ned til 3,9 sekunder.

Dertil har G6 et stort bagagerum på 571 liter, som kan udvides til 1.374 liter med bagsæderne lagt ned.

Se også: Se, sammenlign og tjek priser på bedste SUV’er

Pris på Xpeng G6?

Xpeng G6 forventes lanceret i Danmark i første kvartal af 2024. Vi forventer en pris på Xpeng G6 fra 350.000 kroner.

Se også: Specifikationer, billeder og rygter om Xpeng G6

Vi anbefaler:
Alle elbiler vi venter på markedet i 2023, 2024 og 2025

Sammenlign priser på elbiler
Guide til valg af ladeboks og udbyder