XPeng åbner butik og showroom i Jylland

Fra næste uge bliver det lettere for interesserede at se og prøvekøre en elbil fra XPeng. Elbilmærket åbner butik i Fredericia.

XPeng åbner butik og showroom i Jylland

Vil du gerne se og testkøre en elbil fra XPeng og bor du i Jylland eller på Fyn? Ja, så er der langt til bilmærkets nuværende butikker i København og Hillerød. Men nu er der gode nyheder, for en ny XPeng-butik slår dørene op i Fredericia.

Se også: Sammenlign ladeløsninger til elbiler

XPeng åbner midlertidlig butik i Fredericia

Ja, nu bliver det altså lettere for jyder og fynboer at opleve XPengs elbiler. Det nye showroom åbnes den 15. august i Fredericia, hvor den bliver bilmærket tredje butik.

Det nye XPENG Experience Center ligger på Fuglsang Allé 20 i Fredericia. Her vil både være et showroom og et værksted, der kan klargøre, servicere og levere biler.

I den midlertidige forretning, som åbner på d. 15. august, kan interesserede lære mere om XPENG og bilerne, få prøveture og også få den fornødne rådgivning i forhold til finansiering, forsikring, servicemuligheder og ladeløsninger.

Butikken er kun en midlertidig løsning, mens et permanent “Experience Center” forventes at åbne i fjerde kvartal.

Læs også: Xpeng G9 kan blive årets familiebil i 2023

Oplev XPeng G9 og P7 i Jylland

Det betyder at interesserede fra på tirsdag kan opleve den store elektriske SUV G9 og den sportslige sedan P7 fra XPeng.

XPeng G9 har en rækkevidde på op til 570 kilometer, oplader fra 10-80 procent på 20 minutter, accelerer fra 0-100 km/t på ned til 3,9 sekunder, stort infotainmentskærm og dedikeret underholdningsskærm, 7 år / 160.000 km nybilsgaranti, vejhjælp i EU i fem år og har en fremragende flot og komfortabel og rummelig kabine samt et stort bagagerum på 660 liter og et frunk på 71 liter.

Se alle specifikationer og priser på XPeng G9

XPeng P7 er en sedan med et sportsligt design. P7 kører op til 576 kilometer på en opladning, oplader fra 10-80 procent på 29 minutter og har en nydelig kabine i høj kvalitet med masser af standardudstyr.

Se alle specifikationer og priser på XPeng P7