XPENG lancerer snart to nye elbiler i Danmark

Den 3. februar løfter XPENG sløret for deres to vigtigste elbiler nogensinde. Hvad vil XPENG hive ud af ærmet i næste uge? Vi tager et kig på det her.

XPENG lancerer snart to nye elbiler i Danmark

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at XPENG har haft en hård start her i Danmark. Efter åbningen af butikken i København i foråret 2022 og lanceringen af deres første elbil herhemme, P5, har man ikke hørt meget fra den nye elbilproducent. Det kunne dog se ud til, at der kommer nye boller på suppen hos XPENG meget snart.

Se også: Test og anmeldelse af XPENG P7

XPENG klar med nyt den 3. februar

Ligesom alle andre bil- og elektronikproducenter har XPENG været ramt af forsyningsproblemer. Sidste år betød det for XPENG herhjemme, at de droppede P5 og i stedet satsede på P7, som de startede forudbestillinger på. I vores test af XPENG P7 konkluderede vi, at den var en utroligt velkørende elbil i høj kvalitet, men manglede nogle ting for at være konkurrencedygtig på markedet. Har XPENG mon lyttet til kritikken og arbejdet bag lukkede døre på noget nyt? Skal man dømme ud fra et billede de har delt på deres sociale medier, tyder det på det. Se nedenfor:

XPENG Danmark har delt dette billede på Instagram.

På billedet ses tydeligt to elbiler. Den forreste er uden tvivl G9, som XPENG tidligere har sagt ville komme til landet. Den anden… ja, den må i selv gætte jer til.

Læs også: XPENG satser på det mobile værksted i Danmark

XPENG G9 er en stor elektrisk SUV

Vi har tidligere skrevet om XPENGs G9, der har verdens hurtigste opladning. Der er her tale om en stor elektrisk SUV, der byder ind med avanceret teknologi, masser af plads og et stort fokus på komfort. Med lang rækkevidde, hurtig opladning, flot design og state-of-the-art hardware og software endte G9 blandt vores mest ventede store elbiler i 2023.

Hvordan bliver den XPENG G9 der kommer til Danmark og hvad vil den koste? Og hvad er det for en anden elbil, som XPENG lancerer på samme tid. Det ved vi altså først på fredag.

Se også: Her får du den bedste forsikring til din nye elbil