Sådan får du hurtigt nyt glas på din iPhone

Her er den hurtigste vej til nyt glas på din iPhone.

Sådan får du hurtigt nyt glas på din iPhone

Når glasset brister på din iPhone er gode råd dyre

Det kan oftest ikke betale sig, at sende den ødelagte iPhone til reperation via forsikringsselskabet, selvom du har en udviddet elektronikforsikring – typisk på grund af selvrisikoen og ventetiden.

Sender du den ind gennem forsikrings- eller teleselskabet, skal du være foruden mobilen i lang tid.

I stedet kan du benytte et af de mange uautoriserede reperationssteder, hvor du dog selv skal betale hele regningen. Men nogle ting bliver så tilgengæld fikset på stedet, så du ikke skal undvære din iPhone i længere tid.

iPhoneservice.dk, reparation, Service, værksted
iPhoneservice.dk i Odense er et af de værksteder, der yder service på iPhones, mens man venter. (Foto: Mobilsiden.dk). Foto: Mobilsiden.dk

Hurtigt nyt glas på en iPhone 4

Mobilsiden.dk har været forbi iPhone-service.dk i Odense, for at se nærmere på hvor lang tid det tager at lave en iPhone 4, hvor glasset på bagsiden er smadret.

Og der skal ikke ventes længe – det er nemlig kun to skruer der lige skal løsnes, et nyt bagcover påsættes og derefter skal de to skruer skrues i igen.

Lidt mere besværligt er det med fronten, hvor hele telefonen skal skilles ad. Derfor er der også forskel på priserne af disse reperationer.

Der ydes ved en masse uautoriserede værksteder en service, som gør du kan få fikset din telefon mens du venter, selvom du bare kommer “ind fra gaden”.

Vores reperation tog under ti minutter og kostede 600 kroner.

iPhone, reparation, Service, værksted
Her er bagsiden taget af den mobil som havde fået en skade. (Foto: Mobilsiden.dk). Foto: Mobilsiden.dk

Pas på med garantien

Hvis din telefon er omfattet af en producent garanti, så skal du være opmærksom på, at denne garanti normalt bortfalder, når der foretages uautoriserede indgreb i mobilen.

Derfor bør du i sådanne tilfælde, altid gå via de værksteder, at teleselskabet eller telebutikken anbefaler.

Sidste nyt om iPhone

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. mobilsiden fulgte op på sagen. 4/11/2011 fulgte vi op med sagen om Se Siri virke på iPhone 4 – Følg den videre udvikling her. Tjek også seneste nyt om temaet her..