Apple viser trailer for “Beastie Boys Story” på Apple TV+

”Beastie Boys Story” er en dokumentar om en af verdens mest kendte bands og den lander på Apple TV+ den 24. april.

Apple viser trailer for “Beastie Boys Story” på Apple TV+

Apple har netop sendt en ny trailer ud for den dokumentar om Beastie Boys, der kommer på Apple TV+ til april.

I teksten til videotraileren kan man læse, at dokumentaren ”Beastie Boys Story” får premiere på Apple TV+ 24. april, og at bandmedlemmerne Mike Diamond og Adam Horovitz i programmet fortæller om bandets historie og deres 40 år lange venskab.

Manden bag dokumentaren er ven og samarbejdspartner Spike Jonze, der også beskrives som tidligere grandfather til Horovitz og Diamond.

Læs også: Apple TV og iPhones får support for PS4 og Xbox-controller

Her kan du se traileren til dokumentaren:

Live dokumentar

Programmet omtales som en live dokumentar, der lægger fokus på bandets historie og eftermæle, samt deres personlige historie. Dokumentaren er baseret på ”Beastie Boys Book”, der kom ud i oktober 2018, og vi kommer til at se Diamond og Horovitz tale om deres venskab og vejen op til toppen af hitlisterne.

Inden premieren på Apple TV+ 24. april kommer man til at kunne se dokumentaren i udvalgte IMAX-biografer fra 3. april, men dog formentlig kun i USA.

Dokumentaren kommer som en optakt til 26-års jubilæet for bandets fjerde album “Ill Communication”. Spike Jonze er desuden også manden bag musikvideoen til Beastie Boys’ monsterhit “Sabotage”.

Læs også: Nu er Apple TV-appen lanceret i Danmark