Afstemning: Bruger du et smartwatch?

Smartwatches kan mange ting, men er funktionerne smarte og anvendelige nok til, at vi gider rende rundt med dem? Bruger du et smartwatch? Deltag i vores afstemning.

Afstemning: Bruger du et smartwatch?

Smartwatches har efterhånden været på markedet længe, men har slet ikke samme store popularitet som mobiltelefonen. Alligevel ser man, at salget af mobiltelefoner stagnere, mens salget af wearables stiger. Bruger du et smartwatch? Deltag i afstemningen nederst i artiklen.

Læs også: Apple Watch Series 3 eller Apple Watch SE – hvilket er bedst?

Der kommer hvert år nye smartwatches på markedet og hvert år introducerer de nye funktioner. Det klart største fokus er på sundhed og træning. Først fik de pulsmåler, så stressmåling, søvntracking, faldregistrering, EKG-måling og nu også iltmætning. Derudover måler de selvfølgelig al vores aktivitet og sørger for at holde os i gang hele dagen.

Men smartwatches kan selvfølgelig mere end det. Med dem kan vi foretage opkald direkte fra håndleddet, styre smart-hjemmet, få notifikationer og meget mere. Og der er slet ingen tvivl om, at der i fremtiden vil komme endnu flere funktioner.

Læs også: Test af Samsung Galaxy Watch 3

Flere og flere bruger smartwatches og spørgsmålet er hvor mange der render med ét i dag. I 2017 lavede vi en lignende afstemning, hvor 49 procent brugte smartwatch og igen i 2019 hvor 62 procent brugte smartwatch. Og dette leder os til ugens afstemning.

Bruger du et smartwatches? Giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...