Apple kan være på vej med smart home-skærm med iPad-design

Apple arbejder tilsyneladende på en iPad-lignende smart home-skærm, men vi får den næppe at se i 2024.

Apple kan være på vej med smart home-skærm med iPad-design

Apple ser ud til at arbejde på at afvikle styresystemet tvOS på en iPad mini. Der er i hvert fald dukket referencer op til en HomePod med skærm i tvOS 17.4 beta-software. Ifølge 9to5Mac sker det med henblik på at udvikle en HomePod-enhed med skærm.

Det fremgår ikke, om enheden vil have med samme funktioner som Googles Pixel Tablet. Googles version består af en tablet og en opladestation, der også fungerer som højttaler.

Når tablet og ladestation er samlet, får man bedre lyd fra ladestationens højttalere. Når man skal bruge tabletten et andet sted, kan man tage den med, og så putte den tilbage på opladestationen.

Læs også: Wear OS-ure får Wallet-pas og bedre navigation med offentlig transport

Kommer nok ikke i år

Udviklingen af HomePod-enheden er dog ikke så langt fremme, at vi kan regne med at få den at se i år. Som altid betyder det, at det også kan ende med, at Apple lukker projektet ned til fordel for noget andet.

Men Apple har ikke gjort meget ud af HomePod-enheder på det seneste, så det vil være oplagt med en eller flere nye enheder til hjemmet. Det vil også give menig at have flere produkter, der kan samle smart home-oplevelsen for Apples brugere.

Læs også: De 10 bedste af de billigste mobilabonnementer