Apple klar med de sidste lovede nyheder i watchOS 10

Mange af de nye funktioner Apple annoncerer, kommer først på et senere tidspunkt. Sådan var det også med sidste års watchOS 10 - og først nu ruller de sidste lovede funktioner ud.

Apple klar med de sidste lovede nyheder i watchOS 10

Da Apple sidste år lancerede de nye smartwatches, Apple Watch Series 9 og Apple Watch Ultra 2, skete det traditionen tro samtidig med introduktionen af den nye software watchOS 10.

watchOS 10 bød på en række nye funktioner, mens andre nyheder først ville komme på et senere tidspunkt. Det tidspunkt lader til nu at være kommet, selv om det måske er de færreste, der har opdaget det.

Læs også: Top 5: Disse Apple-produkter ser vi frem til i 2024

Disse nye funktioner er nu klar i watchOS 10.2

Da Apple udsendte WatchOS 10.2-opdateringen til deres nyeste ure i sidste måned, gik det ganske ubemærket hen. Det viser sig dog nu, at den nye opdatering faktisk er ret interessant, da den byder på en række nye funktioner, som Apple sidste år stillede i udsigt ved lanceringen af de nyeste ure fra Apple.

De nye funktioner i watchOS 10.2 er:

  • Brugere kan nu bede Siri læse og notere helbredsdata direkte fra uret.
  • Apple Fitness+ Audio Focus giver mulighed for enten at prioritere musik eller lyd fra den virtuelle træner.
  • Brugere kan nu se, hvilken musik eller podcast der spilles fra en HomePod-højtaler, når brugere nærmer sig højtaleren.
  • Musikforslag vil vise sig på uret, når brugeren er i nærheden af en HomePod, der i øjeblikket ikke afspiller noget.

Læs også: Apple lancerer iOS 17.2 og watchOS 10.2 – her er nyhederne

Ikke flere afventende funktioner i watchOS 10

Med de nye funktioner, der er rullet ud i watchOS 10.2, er der nu ikke flere funktioner fra sidste års annoncering, som mangler at blive rullet ud.

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at der ikke vil komme flere nye funktioner til watchOS 10, men blot at dem, der var stillet i udsigt, nu er tilgængelige.

Læs også: Rygte: Apple AirTag 2 kommer først i 2025