Top 5: Disse Apple-produkter ser vi frem til i 2024

2024 kan meget vel blive Apples år. Vi tager her et kig på de fem mest spændende produkter, som vi ser mest frem til, at Apple lancerer i løbet af 2024.

Top 5: Disse Apple-produkter ser vi frem til i 2024

2024 ser ud til at blive et skelsættende år for Apple. For første gang siden 2015 lancerer selskabet en helt ny produktkategori – og mange andre produkter er naturligvis på trapperne.

Vi tager her et kig på de fem produkter, som vi ser mest frem til, at Apple lancerer i år.

Læs også: 5 tips til at forbedre batteritiden på din iPhone

2024 kan blive Apples år

En helt ny produktkategori i form af Vision Pro og meget andet kan vi se frem til fra Apple i år. Se de de fem produkter, som vi ser mest frem til, at Apple lancerer.

Apple Vision Pro

Apples mixed reality-headset, Vision Pro, blev afsløret for godt og vel et halvt år siden.

I næste måned vil det endelig blive muligt for kunder at prøve det nye mixed reality-headset. Apple ser Vision Pro som fremtidens computer.

Med Vision Pro vil det, som navnet mixed reality antyder, være muligt at bruge både augmented reality (AR) og virtual reality (VR). Det vil være muligt at skifte mellem de to tilstande ved at dreje på en digital knap på siden af headsettet – formentlig i stil med den knap, der sidder på siden af et Apple Watch.

De første, der har fået lov til at prøve Apple Vision Pro, fortæller, at det kan være tungt og ukomfortabelt at have på, hvilket nok vil skræmme nogle kunder væk. Ikke desto mindre har Vision Pro et stort potentiale, og det bliver interessant at se, om Apples cirka 25.000 kroner dyre headset får lige så stor succes som Apples øvrige produktkategorier.

Læs også: Apple Vision Pro kan komme inden februar

iPad Pro med OLED-skærm

I 2024 vil Apple lancere en iPad Pro med OLED-skærm – i hvert fald ifølge rygterne.

Det er første gang, at Apple bruger en så stor OLED-skærm. Sammenlignet med tidligere skærmteknologier vil OLED give højere kontrast, bedre sorte farver, forbedret HDR og et lavere energiforbrug.

Hvis man skal tro rygterne, kommer den nye iPad Pro til at få et opdateret design og vil komme i to størrelser på henholdsvis 11,1 og 13 tommer. I dag findes iPad Pro fra 2022 i skærmstørrelserne 11,0 og 12,9 tommer.

Da OLED-skærme er tyndere end de skærmpaneler, som Apple hidtil har brugt i iPads, er der mulighed for, at Apple kan gøre de nye iPads en smule tyndere. Det er dog ikke ligefrem, fordi de ikke er tynde i forvejen.

Læs også: Næste iPad Pro kan få MagSafe-opladning

iPhone 16

Det forlyder, at den næste iPhone 16-serie ikke vil få særligt mange nye funktioner. Der er dog stadig ting at se frem til. For eksempel at iPhone 16 ventes at få en række funktioner, som hidtil har været forbeholdt iPhone 15 Pro. Det skulle gælde knappen Handling og en hurtigere 3 nanometer Apple A18 Bionic-chip.

Derudover forventes det, at iPhone 16 vil få et kameramodul, som skal gøre det muligt at optage rumlig video til afspilning i et Apple Vision Pro-headset. Dette er endnu en funktion, som lige nu er forbeholdt iPhone 15 Pro, men som vi forventer at se i den kommende standardudgave af iPhone 16.

I tillæg kan det nævnes, at Pro-modellerne vil få større skærm. Andre nyheder, som vil være forbeholdt iPhone 16 Pro, er en 48 megapixel sensor med ultravidvinkellinse, Wi-Fi 7 og en hurtigere 5G-chip fra Qualcomm.

Læs også: Ingen store nyheder i den kommende iPhone 16

Apple Watch X

Det kommende 10. generations Apple Watch X vil få et opdateret design, som muligvis omfatter et fysisk mindre urkasse. Derudover vil urremmene få en ny magnetisk måde at tilkoble på.

Et magnetisk system vil gøre det muligt for Apple at udnytte pladsen i uret bedre til eksempelvis et større batteri. Der går også rygter om, at det nye Apple Watch X vil få blodtryksmåling og mulighed for at opdage søvnapnø.

Læs også: Det næste Apple Watch kan opdage søvnapnø

AirPods 4

2024 vil formentlig også byde på nye AirPods.

De nye AirPods vil få et opdateret design og vil i højere grad komme til at ligne AirPods Pro.

Pasformen og lydkvaliteten vil også blive opdateret. Der er også tale om, at AirPods 4 vil komme i to forskellige udgaver, hvor prisen blandt andet vil være en forskel.

Den dyrere model vil have aktiv støjreduktion (ANC) – noget som ellers har været forbeholdt AirPods Pro.

Læs også: Apple på vej med store opdateringer til AirPods