Apple Watch Series 7: Lanceringsdato, funktioner og design

Hvornår lanceres Apple Watch Series 7, hvilke nye funktioner får det og hvordan vil det så ud? Vi samler op på alle rygterne her.

Apple Watch Series 7: Lanceringsdato, funktioner og design

Vi har netop samlet op på rygterne om Apples kommende smartphones, iPhone 13, og nu er tiden kommet til markedets mest solgte smartwatch, Apple Watch Series 7. Her er mulig lanceringsdato, nye funktioner og design på Apple Watch Series 7.

Apple Watch har længe været det foretrukne smartwatch på markedet, på trods af at det kun fungerer på én platform. I år forventes Apple er være klar med en efterfølger til sidste års Watch Series 6 og Watch SE. Her kigger vi nærmere på rygterne om Apple Watch Series 7 – hvornår det bliver præsenteret, hvilke nye funktioner det forventes at have og hvordan designet bliver.

Læs også: Hvornår lanceres iPhone 13? Her er det bedste bud

Designet på Apple Watch Series 7

Nyt design er på vej til Apple Watch, tyder de seneste rygter på. Og det er da også på tide, for Apple Watch har faktisk fastholdt det samme design siden det første ur fra 2015. Og det er også en designopfriskning, der giver god mening.

iPhone 12 (og iPhone 13 også) har fået et mere flat og kantet udseende, og det er angiveligt noget Apple vil introducere i uret også, så enhederne “passer sammen”.

Der vil være mindre ramme omkring skærmen samt en flatslebet urkasse. Der skulle også komme en ny grøn farve, udover rød, blå, sort og sølv. Denne gang skulle der ikke blive lavet model med titanium urkasse.

Apple Watch Series 7
Apple Watch Series 7. Kilde: Jon Prosser

Se også: Find billige priser på smartwatches

Nye funktioner i Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 6 er allerede propfyldt med avancerede funktioner, men der skulle altså være blevet plads til nye i det kommende ur. Her skulle der være nye sundhedsfunktioner og en bedre batteritid.

Den store sundhedsnyhed i Apple Watch Series 7 skulle være en overvågning af blodsukker. Blodsukkermåling ville være en fantastisk tilføjelse til Apple Watch Series 7, men tag disse rygter med et gran salt. Det er nemlig ikke sikkert, at den nyudviklede sensor bliver klar til Series 7, men måske først til næste generation.

Batteritiden er ikke fantastisk på Apple Watch, men der kunne være forbedringer på vej. De seneste tre modeller har alle haft en batterilevetid på omkring 18 timer, og Series 6 har et batteri på 265,9 mAh. Der er endnu ingen rygter om nye batterispecifikationer, men urets nye S7-chip skulle blive mindre, hvilket ville gøre plads til et større batteri.

Og så skulle Watch Series 7 selvfølgelig komme med nyeste udgave af WatchOS 8. Du kan læse mere om nyhederne i WatchOS 8 her.

Se også: Tests af smartwatches

Lanceringsdato for Apple Watch Series 7

Der er endnu ikke noget officielt omkring lanceringen af Watch Series 7 fra Apple. Rygterne har tidligere sagt, at uret vil blive præsentet i en anden halvdel af 2021. Vi forventer at Apple vil lancere Apple Watch Series 7 sammen med iPhone 13, som traditionelt vises frem i september. Her kunne Apple også præsentere et nyt Watch Series SE, måske under navnet Watch Series SE (2. gen).

Mere til sagen

Her finder du næste interessante vinkel i sagen. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. 16/8/2021 publicerede redaktionen nyheden; Mobiltelefon med eller uden abonnement – hvad er billigst? – Forstættelsen om temaet kan læses her. Få også seneste nyt i sagen her.