Logitech Pen er en stylus til Chromebooks, lavet til skolebrug

Logitech Pen er en genopladelig stylus til Chromebook, der er designet til brug af skoleelever. Se pris og tilgængelighed på Logitech Pen.

Logitech Pen er en stylus til Chromebooks, lavet til skolebrug

Logitech har i dag præsenteret en stylus til Chromebooks med touchskærm, der er specielt designet til skoleelever. Logitech Pen er “Works With Chromebook”-certificeret, genopladelig og gør det let og sjovt at være kreativ på computeren. Læs om design, funktioner, pris og tilgængelighed på Logitech Pen i denne artikel.

Se også: Find billigste priser på gadgets

En stylus til skolebrug

Logitech Pen er en skrivepen, designet til brug af skoleelever fra 0.-10. klasse, som kan bruges til Chromebooks med berøringsfølsom skærm, også kaldet touchscreen. Logitech pennen lever op til initiativet Universal Stylus Initiatives (USI) standarder og er ’Works With Chromebook’-certificeret. Designet er lavet i samarbejde med elever og lærere til studerende og undervisere.

“I betragtning af at elever og lærere i stigende grad bruger Chromebooks som et hverdagsværktøj i skoler og derhjemme, har vi skabt Logitech Pen for at frigøre Chromebooks fulde potentiale i klasseværelset,” siger Michele Hermann, der er vicepræsident for Mobility and Head of Education Solutions hos Logitech. “Logitech Pen påvirker måden elever bruger deres Chromebooks på, og gør det muligt for disse enheder at blive endnu vigtigere værktøjer til aktiv læring gennem skitsering og notetagning, som har vist sig at øge forståelsen og fastholdelsen af eleverne,”

Logitech Pen 1
Logitech Pen stylus til Chromebooks.

Logitech Pen har et behageligt silikonegreb og skridsikkert design, der er tilpasset børn på alle stadier af motorisk udvikling. Den aktive spids har 4.096 niveauer af trykfølsomhed, hvilket giver eleverne mulighed for at skabe linjer eller tegn meget mere tydeligt end med en finger eller en gummispidspen. Logitech skriver, at pennen ideel til arbejde i klassen, lektier, eksamener og meget mere.

Logitech Pen, der er skabt til et klasseværelsesmiljø, er væskesikker og har faldbeskyttelse i militærkvalitet på op til 1,2 meter. Opladning er gjort nemt og belejligt, da pennen bruger den samme USB-C-oplader, som allerede bruges til Chromebooks. En opladning sikrer op til 15 dages batterilevetid under normalt skolebrug.

Logitech Pen – pris og tilgængelighed

Logitech Pen vil være tilgængelig på at logitechs hjemmeside og hos udvalgte forhandlere fra sidst i marts til en vejledende udsalgspris på 559 kroner.

Se også: Find billigste priser på Chromebooks og tablets