OnePlus Buds Z: True Wireless in-ear til skarp pris

Sammen med OnePlus 8T lancerede producenten også et sæt helt trådløse in-ear hovedtelefoner med lang batteritid og en utroligt fristende pris. Her er OnePlus Buds Z.

OnePlus Buds Z: True Wireless in-ear til skarp pris

OnePlus Buds Z er den kinesiske producents andet sæt in-ear hovedtelefoner, denne gang af den lukkede slags. OnePlus skriver selv, at Buds Z leverer en forbedret musikoplevelse til dem der er på farten. Hvor OnePlus Buds Z virkelig imponerer er på prisen. Med den billige OnePlus Nord, en billigere OnePlus 8T og nu de billige Buds Z viser OnePlus, at de virkelig har fået fokus på de skarpe priser igen.

Læs også: Test af OnePlus 8T

OnePlus Buds Z er udstyret med 10 millimeter dynamiske drivere, som i kombination med en basforstærkende teknologi giver en god lyd. Buds Z har med Dolby Atmos support også en dynamisk 3D-stereo lyd. 

OnePlus Buds Z lyder til at have en ret imponerende batteritid. På en fuld opladning får man musik i ørene i 20 timer – her er inkluderet det indbyggede batteri i etuiet. Efter blot 10 minutter i opladningsetuiet er der til tre timers brug.

Buds Z skulle også klare til tale- og videoopkald godt. OnePlus siger, at de effektivt fjerner omgivende støj og forstærker din stemme, så det er lettere at høre hvad der bliver sagt.

Læs også: Guide: De fem bedste trådløse in-ear hovedtelefoner

OnePlus Buds Z
OnePlus Buds Z

Buds Z – det mest interessante er prisen

OnePlus Buds Z, der fås i hvid og en specialudgave designet af Steven Harrington, har et poleret muslingeskalsmønster og leveres med tre silikonespidser i forskellige størrelser, der sikrer en tæt og behagelig pasform. OnePlus Buds Z inkluderer Bluetooth 5.0, IP55-certificering. Det lyder altså sammen fint, men hvad er prisen på OnePlus Buds Z?

OnePlus Buds Z koster kun 449 kroner og vil være tilgængelige i hvid fra den 4. november 2020. Det er altså voldsomt meget mindre end konkurrenters, men spørgsmålet er hvordan de lyder. Det må komme an på en prøve – se frem til en test af OnePlus Buds Z.

Læs også: OnePlus lancerer to billige Nord-telefoner denne måned