Retrolampen Philips Hue Twilight bringer solopgangen til din seng

Philips Hue klar med nye produkter, der understøtter din søvnrutine og giver dig flere muligheder for at indrette med lys, herunder sengebordslampen i retrodesign, Twilight.

Retrolampen Philips Hue Twilight bringer solopgangen til din seng

Signify – firmaet bag Philips Hue og WiZ, lancerer et væld af nye Philips Hue-lamper og appfunktioner, der skal give dig nye måder at personliggøre belysningen i dit hjem på.

Den største nyhed er bordlampen Philips Hue Twilight, der er designet til at understøtte din døgnrytme.

Læs også: Eufys nye 360 graders 4K-kamera behøver hverken Wi-Fi eller strøm

Vågn op og føl dig mere frisk

Philips Hue Twilight er en sengebordslampe, der er designet til at understøtte din døgnrytme. Den nye lampe skaber et naturligt lys, der kan hjælpe dig med at opretholde en regelmæssig søvnrutine, falde i søvn på en naturlig måde og vågne op og føle dig mere frisk, hævder Signify.

Med to individuelt kontrollerbare lyskilder – et primærlys og et baglys med ColorCast-teknologi – efterligner Philips Hue Twilight den brede palet af farver fra himlens morgen- og aftenlys.

Det kompakte design passer til et natbord og har to knapper til at styre lyset ud over betjeningen gennem Philips Hue-appen. Den ene knap kører igennem seks nye lysscener såsom “Arise” eller “Sleepy”. Den anden knap udløser en ny “Sunset Go to sleep”-automatisering, der simulerer en solnedgang med en rig blanding af røde toner.

Det er også muligt at indstille en wake-up automatisering, som gradvist lyser op, så man blidt vågner til morgensolens farver.

Se også: De bedste priser og tilbud på Philips Hue-lamper

Retro-design på den moderne måde

På billeder ligner Philips Hue Twiligt en lampe, der lige så godt kunne være designet i 60’erne. Det ser rigtig pænt ud, så hvis du er til retro-looket, vil du sikkert være begejstret for denne lampe.

Se også: Kig efter denne blå mærkat, inden du køber et smart home-produkt

Philips Hue Twilight: Pris og tilgængelighed i Danmark

Philips Hue Twilight fås i sort eller hvid fra den 18. juni og er kun til salg på Philips Hue-hjemmesiden, hvor du også kan se alle de andre Philips Hue-nyheder.

Den danske pris på Philips Hue Twilight er 2.099 kroner.

Se også: 10 år med Homey: Fra kickstarter til international smart home-løsning