Etuier til iPhone 14 sladrer om kameraerne

Hvis billeder af cover til iPhone 14 serien holder vand, kan vi forventer stor kamerahuse til Apples næste generation af telefoner.

Etuier til iPhone 14 sladrer om kameraerne

I takt med at vi nærmer os lanceringen af dette års iPhone-modeller, dukker der vanen tro flere og flere rygter og lækkede oplysninger op. Denne gang handler det om billeder, der efter sigende forestiller etuier til iPhone 14.

Billeder bekræfter iPhone 14 Max

Billederne er dukket op på kinesiske Weibo og viser etuier, der stemmer godt overens med rygtet om, at der denne gang ikke kommer en iPhone 14 mini, men at der i stedet kommer en Max, der ikke er en Pro-model.

Et billede viser to større etuier og to mindre etuier, der formentlig passer til de iPhone 14-modeller på henholdsvis 6,7 og 6,1 tommer, som vi har hørt om i talrige rygter. Dog med den forudsætning, at Apple beholder samme skærmstørrelser som iPhone 13-modellerne.

Se også: Hvilken iPhone skal man købe?

Vidner om virkelig store kameramoduler på Pro-modellerne

Det er jo spændende i sig selv, men der er faktisk noget, der er endnu mere interessant ved billederne. Ser man nærmere på de to versioner af hvert etui, ser man også forskellene i hullerne til kameramodulerne.

De etuier, som vi antager passer til iPhone 14 og iPhone 14 Max, er ret lig etuier til iPhone 13 og iPhone 13 mini, mens etuierne til det, der formentlig er Pro-modellerne, har store udskæringer til kameraerne.

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max har store kameramoduler, og sådan ser det også ud til at være for iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, i hvert fald hvis man skal gå efter etuierne på billederne her. Især på det etui, der formentlig passer til iPhone 14 Pro, ser udskæringen gigantisk ud, da det etui er noget mindre end etuiet til storebror Max.

Se også: Test af iPhone

Pro-modellerne får større kameraopgradering

Rygterne siger, at Apple opgraderer kameraerne i Pro-modellerne i år, muligvis til en vidvinkel hovedsensor på 48 megapixel. Der har tidligere været talt om, at iPhone 14 Pro kunne få en periskopzoom, men det er blevet noget uvist, efter Apple-analytiker Ming-Chi Kuos udtalelse om, at opgraderingen først kommer i 2023.

Hvordan det end ender med det, lader kameramodulet til at have fået vokseværk allerede i år.

Se også: Billige priser iPhone 

iPhone 14 lancering til september

Det meste taler for en iPhone-lancering i september, som det plejer at være, når ikke der lige en pandemi, der spænder ben.

Det betyder, at der stadig er masser af tid til flere rygter. Det er med andre ord bare om at følge med i nyhederne, hvis man vil have fingeren på pulsen.