OnePlus Nord 2T 5G – flotte specs til lavpris

OnePlus Nord 2T 5G har en pris, hvor alle kan være med og funktioner, som de fleste vil blive imponerede over. Se specifikationer, funktioner og pris.

OnePlus Nord 2T 5G – flotte specs til lavpris

OnePlus Nord 2T 5G er netop blevet lanceret sammen med Nord CE 2 Lite 5G og Nord Buds. Nord 2T 5G ligger prismæssigt i mellemklassen med en pris fra 3.299 kroner, men på flere punkter har den funktioner som en langt dyrere telefon.

Funktioner og specifikationer

Design og materialer

Den nye telefon fra OnePlus har et flot design prisen taget i betragtning. Den ligner egentlig mere en premium-mobil set i lyset af den måde, som bagsiden fremstår på med kamerahuset, der falder godt ind i resten af bagsiden.

Den matte variant i sort ser samtidig rigtig stilfuld, men det er også muligt at få en med lidt mere smæk i farverne og udtrykket.

Rammen er i plastik og der er brugt Gorilla Glass 5 fra Corning til at beskytte skærmen. Telefonen er ikke IP-certificeret – det vil sige, at den ikke officielt kan proklamere at være vandtæt. OnePlus har dog tidligere vist, at deres telefoner faktisk er vandtætte til trods for manglede certificering.

Telefonen måler 159,1 x 73,2 x 8,2 mm og vejer 190 gram. Det gør den til en standardmobil på mål og vægt.

Se også: Telefoner med bedst design

Skærm

Skærmen er 6,43 tommer stor med fuld HD-opløsning og af typen AMOLED. Den understøtter sRGB Display P3 og HDR10+.

Skærmen understøtter 90 Hz refresh rate, der skal sikre lidt skarpere og mere klar skærm end når man bruger standarden 60 Hz.

Af andre skærmteknikker er Dark Mode og AI Color Enhancement.

Se også: Mobiltelefon med bedste skærm

Kamera

På bagsiden sidder et designmæssigt fint integreret kamerahus med tre sensorer: Et hovedkamera på 50 megapixel, et ultravidvinkel på 8 megapixel og en mono på 2 megapixel.

Kameraet tilbyder zoom fra 0,6x til 10x og der er multiautofokus med både PDAF + CAF.

Video kan optages i 4K og slowmotion video kan optages med hele 960 fps. Man kan altså optage flotte slowmotion videoer.

På fronten af telefonen sidder et kamera på 32 megapixel med EIS – elektronisk billedstabilisering.

Se også: Mobil med bedst kamera

Batteri og opladning

Batteriet har kapacitet på 4.500 mAh og består egentlig af to battericeller på 2.250 mAh hver. Batterikapacitet på 4.500 mAh er ikke opsigtsvækkende meget, men til gengæld har den 80W SuperVOOC opladning. Det betyder, at man kan lade den op uhyre hurtigt – omkring en halv time fra 1-100 procent.

Har man behov for strøm til en fuld dag kan det klares på 15 minutter, hvilket er mere end dobbelt så hurtigt sammenlignet med forgængeren OnePlus Nord. 8oW opladningen er i øvrigt også det, man finder på den dyrere OnePlus 10 Pro.

oneplus nord 2T 5g pris lancering

Telefonen understøtter ikke trådløs opladning.

Se også: Telefoner med lang batteritid

Brugerflade

Brugerfladen er OxygenOS 12.1 baseret på Android 12 og den kommer med de funktioner, der nu engang følger med fra OnePlus’ side.

Systemet drives af MediaTek Dimensity 1300 processoren og man kan få enten 8 eller 12 GB RAM. Skal man have modellen med 12 GB RAM, skal man betale 300 kroner ekstra, men der findes stadig ingen andre telefoner i dette prisleje med mulighed for så mange RAM.

Se også: Telefoner med hurtig brugerflade

Opkobling

Nord 2T 5G er naturligvis udstyret med 5G og understøtter derudover 4G med 1,2 Gbit/s til download og 150 Mbit/s til download.

Bluetooth er version 5.2 og understøtter aptX, aptX HD, LDAC og AAC.

Se også: Telefoner med hurtigt internet

Pris og bestilling

OnePlus Nord 2T 5G har en pris fra 3.299 kroner for 8 GB versionen, mens versionen med 12 GB koster 3.899 kroner.

Telefonen kan bestilles fra og med i dag og salget starter den 24. maj. Du kan se aktuelle priser på OnePlus Nord 2T 5G på mobilpriser.dk, så snart telefonen bliver gjort tilgængelig på webshops.