Samsung Galaxy Z Flip 4 specs afsløret

Samsung Galaxy Z Flip 4 er spottet på Geekbench-listen med Snapdragon 8 Gen 1+. Test afslører nogle interessante detaljer om den kommende telefon.

Samsung Galaxy Z Flip 4 specs afsløret

Samsung Galaxy Z Flip 4 bliver næste foldbare smartphone fra Samsung og forventes at blive lanceret senere i år. Galaxy Z Flip 4 vil være efterfølgeren til den populære Galaxy Flip 3 fra sidste år og forventes at komme med et kamera under skærmen.

Test røber 8 GB RAM

Samsung Galaxy Z Flip 4-enheden er blevet spottet på Geekbench-databasen, der afslører detaljer som enhedens operativsystem, processor og RAM.

Ifølge listen vil enheden køre på Android 12-styresystemet, som skulle være baseret på OneUI 4 skin. Endvidere vil enheden komme med et Qualcomm Snapdragon-chipsæt med op til 3,19 GHz clock-hastighed, Snapdragon 8 Gen 1+.

Processoren kommer med fire kerner med en clockhastighed på 1,8 GHz, tre kerner med en clockhastighed på 2,75 GHz og en kerne med en clockhastighed på 3,19 GHz. Dette chipset vil blive parret med Adreno 730 GPU.

På Geekbench er enheden blevet listet med 8 GB RAM. Vi kan dog også forvente flere RAM- og lagermuligheder. Enheden scorede 1277 i single-core-testen og 3642 i multi-core-testen.

Se også: Billig Samsung Flip 3

Får kraftigere batteri

Baseret på de tidligere lækager forventes Galaxy Flip 4 at have et batteri på 3.700 mAh, hvilket er 400 mAh mere end Z Flip 3’s batterikapacitet.

Med hensyn til hurtig opladning siges enheden at tilbyde 25W hurtig opladning, hvilket er en opgradering fra 15W opladning på Flip 3.

Galaxy Flip 4 og den større og dyrere Galaxy Fold 4 ventes at blive lanceret snart til august. Samsung rygtes i øvrigt også at være på vej med en tredje foldbare serie.

Billedet øverst i artiklen er af Flip 3 – ikke den kommende Flip 4.

Se også: Test af Samsung Galaxy Flip3