Nyt Tomb Raider-spil på vej på Unreal Engine 5

Det næste Tomb Raider-spil er netop annonceret. Det vil blive bygget på den imponerende Unreal Engine 5-grafikmotor, der vil betyde vild grafik.

Nyt Tomb Raider-spil på vej på Unreal Engine 5

Crystal Dynamics har ”lige begyndt på udviklingen” af et nyt Tomb Raider-spil, har udvikleren annonceret på Twitter. Det kommende spil bliver bygget på Unreal Engine 5, hvilket sandsynligvis betyder en vanvittig god grafik.

Se også: Disse store spil kommer til PlayStation 5 i 2022

Få informationer om det nye Tomb Raider

Der er indtil videre ikke mange informationer frigivet om det kommende Tomb Raider-spil. Hverken om titlen på spillet eller hvornår det forventes at være færdigt, men vi kan dog læse os til, at spillet kommer til at køre på Epics nye Unreal Engine 5.

Efter at have arbejdet på det middelmådige Marvel’s Avengers, betyder dette nye spil, at Crystal Dynamics vender tilbage til den franchise, de har brugt mere end et årti på at gøre populær igen.

Det kan også tegn på enden for studiets egen Foundation-motor, de brugte til Rise of the Tomb Raider og den nyeste hovedtitel i serien fra 2018, Shadow of the Tomb Raider. Crystal Dynamics fortæller, at overgangen til UE5 skal hjælpe studiet med at føre deres ”storytelling to the next level.”

Vi har tidligere set en demonstration af Unreal Engine 5, som ser meget imponerende ud. Demoen kan du se herunder:

Flere spil vil benytte Unreal Engine 5

Udover det næste Tomb Raider-spil bliver ved vi allerede nu, at grafikmotoren Unreal Engine 5 vil blive brugt til en håndfuld spil. Blandt de titler finder vi det næste Witcher-spil og Black Myth: Wukong.

Det er kun dette sidstnævnte spil, der har en udtalt lanceringsdato. Den kinesiske udvikler Game Science Studio regner med at kunne sende det på gaden i 2023.

Se også: Snart får PlayStation 5 variable refresh rate (VRR)