Gør din gamle varmepumpe og klimaanlæg smart med Ambi Climate Mini

Med den lille nye Ambi Climate Mini kan den gamle varmepumpe eller klimaanlæg gøres smart. Den styrer indeklimaet med kunstig intelligens, virker med digitale assistenter og kan angiveligt spare dig penge.

Gør din gamle varmepumpe og klimaanlæg smart med Ambi Climate Mini

Er sommerhuset, kolonihaven eller hjemmet udstyret med en ældre varmepumpe eller klimaanlæg, så mangler der ofte geniale funktioner fra de nyere modeller. Nemlig muligheden for at automatisere nedkøling og opvarmning efter skema og vejr, styring på afstand og styring med en digital assistent. Men det er dyrt og omstændigt at få skiftet et sådan anlæg ud, og det er netop her Ambi Climate Mini kommer ind i billedet, som gør den gamle varmepumpe smart.

Den lille tingest koster 999 kroner og påstår at kunne give din gamle varmepumpe og klimaanlæg ovenstående funktioner, som man normalt kun finder i nye dyre modeller.

Læs også: Nyheder om Internet of Things

30 procent mindre energispild

Den lille Ambi Climate Mini har til formål at gøre det nemmere end nogensinde at kontrollere temperaturen i hjemmet – eller sommerhuset, og med dens lille størrelse og fine design gemmer den sig let i rummet. Den nye styreenhed gør det muligt altid at skræddersy indeklimaet til brugerens individuelle behov – og begrænse energispild med op til 30 procent.

Med den medfølgende gratis app kan man justere og overvåge indeklimaet, når som helst og hvor som helst, selv på afstand. Går turen i sommerhuset, så klar opvarmningen inden i er der. Ambi Climate Mini kan også styres håndfrit via stemmeassistenter, herunder Google, Alexa og Siri. Derudover giver appens nemme planlægningsfunktioner dig mulighed for at navngive og indstille timere, der følger dine daglige rutiner.

Ved kun at opvarme og afkøle efter behov styrer Ambi Klima Mini varmepumpen så effektivt som muligt, og kan potentielt reducere energiforbruget med op til 30 procent om året. For eksempel vil de indbyggede sensorer tænde, justere eller slukke for varmepumpen, når vejrforholdene ændrer sig udenfor eller i henhold til din skematiske kontrol. Denne funktioner kræver et Comfort AI-abonnement. Ambi Climate Mini kan også slukke for varmen, når du er den sidste, der forlader huset. Ved hjælp af telefonens placering kan den aktivere de foretrukne indstillinger, når man kommer og går. Dette er gode nyheder for både klima og tegnebog.

Læs også: Kom i gang med det smarte hjem: Fordele og ulemper

Nem at komme i gang med

Ambi Climate Mini er en smart tilføjelse til dit hjem varme- eller kølesystem og fungerer med de fleste fjernstyrede varmepumper eller klimaanlæg. Det kræver ingen professionel installation; det er bare plug and play. Monter den på væggen, eller læg den på sengebordet – denne lille hjælper er den mindste kontrolenhed af sin slags og passer ind i alle hjem.

Læs også: Guide: Sådan kommer du let i gang med dit smart-hjem

Ambi Climate Mini: Pris og tilgængelighed

Ambi Climate Mini er allerede nu i butikkerne til en vejledende pris på 999 kroner. Comfort AI-abonnementet, som er valgfrit, koster $2,99 per måned, men er begrænset periode efter ved lanceringen gratis.

 

 

Flere nyheder om Klima

Tematikken er stadig aktuel. Lasse Olsen fulgte op på sagen. 6/8/2020 havde redaktionen fokus på nyheden Apple vil være klimaneutrale i 2030 – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Seneste nyheder om Klima kan du læse her..