Google lancerer Pixel 5 og ny Chromecast i denne måned

Den 30. september afholder Google event, hvor de vil lancerer Google Pixel 5-smartphone, ny Chromecast samt en smart-højttaler.

Google lancerer Pixel 5 og ny Chromecast i denne måned

Der er nyt på vej fra Google, der er begyndt at invitere medierne til en helt særlig begivenhed, der finder sted d- 30. September – her lover de at fortælle mere om Pixel 5-smartphonen, en ny Chromecast samt en ny smart højttaler.

Læs også: Her er Google Chromecast med Android TV og remote

5G til Pixel og en Nest-højtaler

Google bekræftede tidligere i år, at 2020 ville byde på en lancering af Pixel 5, der bliver komplet med 5G-forbindelse. Derudover er der også en ny Chromecast på vej samt en opdatering til deres smarte højttalere. Det vil sandsynligvis være den Nest-højttaler, som Google bekræftede tilbage i juli efter et billede af den blev lækket online. Højttaleren ligner en blanding mellem Nest Mini og den noget større Google Home Max, der kan stå lodret.

Chromecast Android TV
Chromecast med fjernbetjening og Android TV.

Chromecast med Android TV

Derudover dukkede der to nye Google-hardwareenheder op på det amerikanske standardiseringsorgan, FCC, i sidste måned – noget der tilsyneladende er relateret til et nyt Android TV-produkt, som Google efter sigende har forberedt sig på i en rum tid. Google rygtedes også at arbejde på en tv-dongle med kodenavnet “Sabrina”, der vil bruge Android TV og en traditionel fjernstyret brugergrænseflade. Om vi får noget at vide om disse d. 30. september, kan vi kun vente på i spænding.

Læs også: Lanceringsdato og pris på Google Chromecast med Android TV lækket

Vi følger selvfølgelig med i Googles event og deler nyhederne med jer. Hvad er i mest spændte af disse kommende produkter?