Google Meet kommer til Gmail-appen til Android og iOS

Video-møder med kolleger, familie eller venner er for alvor blevet en integreret del af hverdagen for os alle. Hold forbindelserne ved lige på Google Meet, der nu også er kommet til Android og iOS.

Google Meet kommer til Gmail-appen til Android og iOS

Sidste måned blev Google Meet gjort gratis for alle, samtidig med at man kunne tilgå det via Gmail fra web. Nu er Meet også tilgængelig fra Android og iOS, så man nemt og sikkert kan tilgå mødet fra ens indbakke uden at skulle åbne en ny app fra telefonen.

Den nye feature betyder også, at man I de kommende uger, vil kunne se et Meet-ikon I telefonens Gmail-app, hvor man vil kunne se de planlagte møder, der er indført i din Google-kalender – derfra er det egentlig bare at trykke sig ind på mødet.

Læs også: Google lancerer Nest Aware-abonnementer med gratis Nest Mini

Helt konkret kommer man til at kunne tilgå mødet via ikonet, hvor man har flere forskellige muligheder: Hvis man skal starte et møde med det samme, kan man blot trykke på “New meeting” og derefter indbyde de relevante personer. Andre muligheder er at få et mødelink, der kan deles, at planlægge et møde I kalenderen eller at få tildelt en kode, som man logger sig ind via.

Læs også: Her er Google Chromecast med Android TV og remote

Hvis man ikke vil have Meet-ikonet til at figurere i Gmail-appen, kan den nemt gemmes af vejen – man går til indstillingerne øverst i venstre hjørne, trykker på kontoen, scroller ned og fjerner markeringen i Meet-boksen.

Læs også: Fem gode og gratis apps til videoopkald