Hvornår lanceres iPhone 13? Her er det bedste bud

Hvornår lancerer Apple den næste iPhone, iPhone 13? Går du og venter spændt på iPhone 13, så er her det bedste bud på, hvornår den lanceres.

Hvornår lanceres iPhone 13? Her er det bedste bud

Der er gang i rygtebørsen, når det kommer til Apples kommende iPhones – sådan er det hvert år. Nogle rygter er  selvfølgelig, men generelt har rygterne de seneste år vist sig at være uhyre præcise. I denne omgang rygter er vi ude i en mulig lanceringsdato for iPhone 13, som ser ud til at blive sidst i september – med den dobbelte lagerplads.

iPhone 12-serien får snart en afløser. Vi nærmer os nemlig lanceringen af iPhone 13-serien, som Apples traditionelt lancerer i september – og gerne på en tirsdag.

Apple måtte sidste år udsætte afsløringen af iPhone 12 til oktober på grund af udfordringer som følge af pandemien. Forskellige rapporter har indikeret, at Cupertino-giganten igen vil vende tilbage til en lancering i september i år.

Se også: Undersøgelse: 44 procent vil opgradere til iPhone 13

Hvornår lanceres iPhone 13?

De mest pålidelige rygter fortæller, at iPhone 13 bliver lanceret sidst i september. Den tredje uge af september skulle være det mest sandsynlige tidspunkt. Og husker vi på at iPhones typisk lanceres en tirsdag, så kunne datoen altså meget vel blive den 21. september 2021. Men iPhone 13 kunne også blive lanceret den 7, 14 og 28. september.

Det forventes, at Apple vil producere mellem 130 millioner og 150 millioner iPhones i anden halvdel af 2021, hvoraf 35 til 45 procent er iPhone 13.

Læs også: Den bedste iPhone til prisen

Får iPhone 13 mere lagerplads?

Ja, iPhone 13 er rygtet til at få en fordobling af lagerpladsen. Det betyder ikke at 64 GB-varianten droppes, men derimod at den største lagerplads øges til 1 TB. Og det er ikke på de billigste iPhone 13, men kun på Pro-modellerne.

iPhone 13 forventes at komme i de samme udgaver som iPhone 12, altså en iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max.

Prisen på iPhone 13-serien forventes desuden at blive identisk til iPhone 12. Du kan læse mange flere rygter om iPhone 13 her.

Fortællingen går videre

Der er sket en del siden vi bragte artiklen. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. Efterfølgende d. 12/8/2021 bragte vi artiklen Samsungs nye Galaxy Watch 4 virker ikke med iPhones – Artiklen kan du læse her. Læs også seneste nyt om emnet ved at trykke her..