tado runder to millioner solgte Smart Termostater

Tado giver stigende energipriser og efterspørgslen efter energieffektive produkter som årsager til flot salg i det voksende marked.

tado runder to millioner solgte Smart Termostater

Virksomheden tado kan melde over to millioner Smart Termostater i Europa. Mens den første million Smart Termostater blev solgt i løbet af de første syv år af virksomhedens eksistens, så blev den anden million Smart Termostater solgt på to år, hvilket understreger den kraftige vækst i branchen.

Stigende energipriser

Årsagen til væksten skyldes energipriserne, der har nået helt nye højder og  intelligent energistyring er blevet vigtigere end nogensinde.

I følge tado selv kan smarte termostater gøre det muligt for forbrugerne gennemsnitligt at spare 22 procent på de årlige energiomkostninger.

tados Smart Termostater fungerer med mere end 95 procent af alle europæiske hjem og 18.000 varmesystemer og mere end 900 OEM’er.

Find billige smart termostater her.

Udnytter når energien er billigst

Systemer, der styres af tado, kan automatisk gøre brug af tidspunkter med lavere energipriser til at opvarme et bufferlager til brug for både radiatorer og varmtvandsbeholdere.

Når energipriserne stiger, vil tado anvende den lagrede varme og det lagrede varme vand for at undgå at skulle købe den dyre energi.

Se også: Test af tilbehør