LG Electronics satser på 6G og bil til metaverset

Udviklingen af 6G kommer til at fylde meget hos LG, der også arbejder på et særligt køretøj, der skal kunne bruges til metaverset.

LG Electronics satser på 6G og bil til metaverset

LG Electronics er faktisk lidt af en gigant inden for forbrugerelektronik og de har netop fremlagt en detaljeret gennemgang af deres fremskridt med kommende teknologier, herunder 6G. Det skete på IEEE International Conference on Communication i Sydkorea.

Terahertz data

Blandt andet viste selskabet et konceptkøretøj frem, der er designet til at indgå i metaverset, samt radiotransmission og -receptionsteknologi, som LG mener kan maksimere frekvenseffektiviteten for 6G.

Sammen med deres effektforstærker hævder LG, at de kan komme op i transmission og reception på terahertz data. Udover teknologien til 6G har LG også udviklet det, de kalder en vehicle-to-everything smartphoneplatform og AI-chip designet til hjemmet.

Se også: Hvor langt er 5G i Danmark?

Selvkørende bil til metaverse-miljøer

LG benyttede også eventet til at vise sin Omnipod konceptbil frem. Den blev første gang vist frem i et streamet feed ved CES 2022, og havde sin fysiske debut ved et lokalt event i Sydkorea i februar.

Bilen er helt selvkørende og benytter en ”floor-to-ceiling meta-enviroment screen” for at kunne opnå en stor bredde i funktionalitet, blandt andet som studio.

CTO for LG Electronics Kin Byoung-hoon sagde ved eventet: “Baseret på sin avancerede 6G- og AI-teknologi vil LG fortsat styrke sin kapacitet inden for forskellige områder såsom 6G-kommunikation, smart mobilitet, metaverse og robotteknologi for at bringe kundeoplevelsen til nye højder.”

“Da bilindustrien er ved at gå over til et softwareaktiveret økosystem, udvikler LG proaktivt næste generation af teknologier,” forklarede han visere.

Se også: Bredbånd med hurtig 5G

Stoppede med telefoner i 2021

Da LG stoppede med at producere mobiltelefoner tilbage i 2021, nævnte de områder som 6G, smart mobility og AI blandt kommende fokusområder for selskabet.