iPhone 7 som sportskamera – de første pletskud

Kameraet i iPhone 7 bliver sat på prøve som sportskamera. Se hvor godt det klarer sig her.

iPhone 7 som sportskamera – de første pletskud

Kameraet i Apples nyeste smartphone er mere ambitiøs end nogensinde – selvom der på papiret ikke er meget der har ændret sig.

Der leveres fortsat 12 megapixels – men billedprocessoren, efterbehandling, optikken og stabilisering er alt sammen styrket markant i iPhone 7.

Vælger du iPhone 7 Plus får du endda et ekstra kamera med i handlen der tilbyder et kort teleobjektiv med gode zoomfunktioner samt en bokeh-effekt.

iPhone 7 har allerede nu fået lov til at prøve kræfter med en svær disciplin: dækning af et sportsevent. Faktisk to af slagsen.

NFL – Titans vs. Vikings

Først gik Sports Illustrated fotograf David E Klutho til værks med iPhone 7 og dækkede NFL-opgøret mellem Titans og Vikings.

Se hele serien hos Sports Illustrated.

iPhone 7 NFL Sample
Foto: Sports Illustrated

US Open – ESPN

Derefter er det US Open der dækkes for sportskanalen ESPN, hvor fotograf Landon Nordeman kommer tæt på begivenhederne med den nye smartphone.

Se hele serien hos ESPN her. 

Apple iPhone 7 ESPN US Open
Foto: ESPN

Hvad synes du om de første billeder taget med iPhone 7 – skidt eller kanel?

Læs alt om den nye iPhone 7 her. 

Mere om sagen

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 12/9/2016 fik historien nye ben at gå på med artiklen om Disse iPhones og iPads får ikke iOS 10 i morgen – Den videre historie om temaet finder du her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..