Afstemning: Årets Mobil 2021

Hvilken af årets smartphones mener du er den absolut bedste? Giv din mening til kende i afstemningen om Årets Mobil 2021 i artiklen.

Afstemning: Årets Mobil 2021

Vi nærmest os hastigt afslutningen på 2021 og årets mange smartphonelanceringer er overstået. Der er blevet lanceret en lang række af mobiltelefoner i mange forskellige prisklasser. Nu er det blevet tid til at finde den bedste mobiltelefon, som hele året har budt på. Dette er afstemningen om Årets Mobil 2021.

Også 2021 har budt på udfordringer for smartphoneproducenterne, som har været ramt af coronapandemien og store mangler på komponenter. Det har dog ikke afholdt dem fra at lancere en masse smartphones, både billige og dyre. I denne afstemning har vi fokus på topmodellerne samt de mest populære telefoner på markedet.

Se også: De bedste smartphones lige nu

Årets bedste smartphone?

Også i 2021 har der været et stort fokus på mellemklassetelefonerne hos producenterne, som arver al den gode indmad fra topmodellerne. Det betyder bedre smartphones til mere overkommelig priser, og dem begynder forbrugerne virkelig at tage til sig. Derfor er der ikke kun de dyreste topmodeller på listen herunder, men også de mest fremtrædende mellemklassetelefoner.

Huawei er efterhånden ude, men der har været masser af topmodeller fra Samsung, Apple, Motorola, Google, Sony, OnePlus, Xiaomi og ASUS af vælge imellem – og de prøver alle at diffentiere sig. Samsung satser på foldbare telefoner, Apple prøver med bedre batteritid, ASUS med kompakt topmodel, Motorola med fokus på budgetvenlige flagskibe, Nokia på holdbarhed, Google på den rene Android-oplevelse, Sony på avancerede kameraer, OnePlus på ydelsen og Xiaomi på “value for money” – udover alle de ting de har tilfælles.

Nedenstående liste består af de mest populære smartphones, der kan købes her i Danmark. Hvilken af årets mobiltelefoner synes du fortjener titlen? Stem herunder.

Se også: Sammenlign pris og kvalitet på telefoner

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Historiens videre forløb

Efterfølgende kom der mere nyt til historien. Daniel Søgaard Hald gik et skridt videre. 15/12/2021 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med en artikel der omhandler Samsung: Vi vil kunne lave mobiler, der holder strøm i uger – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Redaktionen dækker emnet fortløbende. Se seneste nyt her.