5 billigste elektriske hatchbacks til privatleasing

Er jagten gået ind på en elektrisk hatchback, bybil og lille familiebil? Se fem tilbud med billigste privatleasing på elektriske hatchbacks.

5 billigste elektriske hatchbacks til privatleasing

Søger i en elbil af typen hatchback til privatleasing? I denne guide kan du se fem elektriske hatchbacks med billigste privatleasing.

Se også: Sammenligning og specifikationer på alle elbiler

Derfor skal du vælge en hatchback

En bil af typen hatchback er kendt for at være meget alsidig. Den er kompakt og let at komme omkring med i byen og parkere på små parkeringspladser.

Samtidig er en hatchback også praktisk og rummelig – specielt når det gælder elbilerne. De fleste elektriske hatchbacks er store nok som mindre familiebiler og har fornuftig bagagerumsplads.

Derudover er elbiler af typen hatchback de billigste på markedet – også når det gælder privatleasing.

Der er nemlig flere fordele ved at vælge privatleasing af en elbil. Vælger du at lease en elbil, skal du ikke bekymre dig om den hurtige udvikling i denne type biler, batteriforringelse, gensalgsværdi og service.

Derudover har du mulighed for at prøve at køre og leve med elbil væsentligt mere risikofrit, når du vælger at lease frem for at købe. Skulle husstandens privatøkonomi ændre sig, kan man relativt hurtigt komme ud af en leasingaftale.

Læs også: Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den

BYD Dolphin

Privatleasing af BYD Dolphin fra 2.495 kr. per måned

BYD Dolphin til test hos Mobilsiden.dk

BYD Dolphin har klart den laveste pris på privatleasing af alle elbiler. Privatleasing af BYD Dolphin koster fra 2.495 kr. per måned.

Det er med en udbetaling på 9.995 kr. og 10.000 km per år.

Se også: Priser, leasing og specifikationer på BYD Dolphin

BYD Dolphin er godt nok en hatchback og elektrisk bybil, men dens rummelighed vil uden tvivl overraske dig. BYD Dolphin scorer 79 ud af 100 i test.

Se også: Test af BYD Dolphin

BYD Dolphin har en rækkevidde på op til 427 km og et stort udvalg af inkluderet udstyr.

MG4 Electric

Privatleasing af MG4 Electric fra 3.595 kr. per måned

MG4 Electric
MG4 Electric

Privatleasing af MG4 Electric koster fra 3.595 kr. per måned med en udbetaling på 19.995 kr. Med en udbetaling på 9.995 kr. er den månedlige ydelse 3.995 kr.

Se også: Priser, leasing og specifikationer på MG4 Electric

MG4 Electric har en rummelig og komfortabel kabine, der ligesom Dolphin er spækket med udstyr. Rækkevidde går op til 520 kilometer. MG4 Electric scorer 78 ud af 100 i test.

Se også: Test af MG4 Electric

Volkswagen ID.3

Privatleasing af VW ID.3 fra 3.495 kr. per måned

Volkswagen ID.3 kan privatleases fra kun 3.495 kroner per måned med en udbetaling på 5.000 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

Se også: Priser, leasing og specifikationer på Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3 har en rækkevidde helt op til 553 kilometer og et fornuftigt udvalg af udstyr. ID.3 scorer 77 ud af 100 i test.

Se også: Test af ny Volkswagen ID.3

Cupra Born

Privatleasing af Cupra Born fra 3.795 kr. per måned

Cupra Born

Cupra Born kan privatleases fra kun 3.795 kroner per måned med en udbetaling på 4.995 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

Se også: Priser, leasing og specifikationer på Cupra Born

Cupra Born har en rækkevidde er på 546 kilometer og minder på mange måder om ID.3. Cupra Born scorer 76 ud af 100 i test.

Se også: Test af elbiler i Danmark

Renault Megane E-Tech Electric

Privatleasing af Renault Megane Electric fra 3.995 kr. per måned

Renault Megane E-Tech Electric kan privatleases fra kun 3.995 kroner per måned med en udbetaling på 9.995 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

Se også: Priser, leasing og specifikationer på Renault Megane E-Tech Electric

Megane Electric har en rækkevidde på 442 kilometer, rummelig kabine og et rigtig godt infotainmentsystem. Megane E-Tech Electric får 80 ud af 100 i test.

Se også: Test af Renault Megane E-Tech Electric