De 5 bedste tilbud på leasing af elbiler

Leder du efter en attraktiv pris på leasing af elbil? Vi har samlet fem skarpe tilbud på privatleasing af elbiler fra MG, BYD, Volkswagen, Renault og Kia.

De 5 bedste tilbud på leasing af elbiler

Godt nok har Tesla igangsat en priskrig på elbiler, men der er mange fordele ved at privatlease fremfor at købe en elbil. Er du på jagt efter en lav pris på leasing af elbil, har vi fundet de fem bedste tilbud til dig nedenfor.

Se også: Sammenlign priser og tilbud på privatleasing af elbiler

Fordele ved leasing af elbil

Hvorfor skal du lease en elbil? Der er flere fordele ved at lease. Vælger du at lease en elbil, skal du ikke bekymre dig om den hurtige udvikling i denne type biler, batteriforringelse, gensalgsværdi og service. Derudover har du mulighed for at prøve at køre og leve med elbil væsentligt mere risikofrit, når du vælger at lease frem for at købe. Skulle husstandens privatøkonomi ændre sig, kan man relativt hurtigt komme ud af en leasingaftale.

Læs også: Derfor skal du lease en elbil i stedet for at købe den

Tilbud på leasing af elbiler

Kia Niro EV

Kia Niro
Kia Niro EV

Kia Niro EV kan leases fra 2.695 kroner per måned. Man kan vælge mellem en udbetaling på 9.995 og 29.995 kroner, og 10.000 km er inkluderet pr. år over en periode på 36 måneder.

Se også: Test af Kia Niro EV

Kia Niro EV er en elektrisk 5-dørs SUV med rummelig kabine, komfortabel kørestil og fornuftigt stort bagagerum til en familie. Kia Niro EV kører 460 kilometer på en opladning og scorer topkarakter i Euro NCAP-crashtest.

Se tilbud på privatleasing og specifikationer på Kia Niro EV

BYD Atto 3

BYD Atto 3
BYD Atto 3

BYD Atto 3 kan man lease fra 3.495 kroner per måned med en udbetaling på 9.995 kroner og med 10.000 km per år over en periode på 36 måneder.

Se også: Test af BYD Atto 3

BYD Atto 3 er en 5-dørs SUV med god plads, meget inkluderet udstyr og en komfortabel kørestil. Den kører op til 420 kilometer på en opladning.

Se tilbud på privatleasing og specifikationer på BYD Atto 3

Volkswagen ID.4

Lige nu kan man lease en Volkswagen ID.4 Life fra 3.795 kroner per måned med en udbetaling på 5.000 kroner og med 10.000 km per år over en periode på 48 måneder.

Se også: Test af Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 er en elektrisk SUV med god plads til hele familien. Denne variant har 359 km rækkevidde.

Se tilbud på privatleasing og specifikationer på Volkswagen ID.4

Polestar 2

Polestar 2 2024

Polestar 2 kan privatleases fra 3.999 kroner per måned med inkluderet ansvar- og kaskoforsikring og med en udbetaling på 15.000 kroner over en periode på 36 måneder. I tilbuddet er der inkluderet 10.000 km per år.

Se også: Test af Polestar 2

Polestar 2 er en elektrisk 5-dørs sedan/fastback med en rækkevidde på op til 546 kilometer. Polestar 2 er en elbil den mindre familie, hvor man sætter pris på en sporty og engagerende kørestil.

Se tilbud på privatleasing og specifikationer på Polestar 2

Nissan Ariya

Dansk pris Nissan Ariya

Lige nu kan man lease en Nissan Ariya fra 4.195 kroner med en udbetaling på 4.995 kroner og 15.000 kilometer. Man kan også vælge Engage med 87 kWh batteri, som koster 4.895 kroner per måned.

Se også: Test af Nissan Ariya

Nissan Ariya er en SUV, rummelig, komfortabel og praktisk elbil med god plads, siddepladser til 5 personer og et bagagerum på 468 liter.

Se tilbud på privatleasing og specifikationer på Nissan Ariya