De bedste leasingtilbud på små elektriske familiebiler

På jagt efter en elbil til familien, der kan leases til en lav månedlig pris? Se de 5 bedste leasingtilbud på små elektriske familiebiler.

De bedste leasingtilbud på små elektriske familiebiler

Der er mange fordele ved at vælge privatleasing af en elbil, hvor man slipper for alle faldgruberne og risici der er forbundet med køb. Er du fristet, har vi fundet 5 skarpe tilbud på leasing af elbiler af typen bybiler og mindre familiebiler.

Se også: Test og anmeldelse af elbiler

Vil i også gerne køre elbil? Det forstår vi udmærket, for der er mange fordele ved at køre elbil. Samtidig er priserne på elbiler er faldende og de bliver derfor også mere attraktive for flere danske husstande. Flere og flere vælger af lease deres elbil, og det giver rigtig god mening med elbil.

Lige nu kan man lease en elbil fra helt ned til 2.495 kroner per måned. Der er flere gode leasingtilbud på elbiler, men hvilken model skal du vælge? Her er det, at vi kan hjælpe dig på vej.

På mobilsiden tester vi løbende de nyeste elbiler på markedet i Danmark. De bliver testet i en hel uge, hvor de grundigt bliver gennemgået med lys og lygte, og hvor de erstatter vores egne privatbiler.

Det hele ender ud i en stor og grundig test af hver elbil, hvor vi bedømmer dem efter 10 kvalitetsparametre. Samtidig holder vi et skarpt øje med de aktuelle leasingpriser og tilbud på markedet.

På den måde kan vi vise jer de elbiler, der klarer bedst i test og som man finder de skarpeste leasingtilbud på.

Se også: Sammenlign aktuelle leasingtilbud på alle elbiler

Leasingtilbud på bybiler og små familie-elbiler

Er det en bybil eller familiebil? Faktisk er selv de mindste elbiler på markedet i dag så rummelige, at de uden problemer også kan være mindre familiebiler. I elbiler kan pladsen nemlig udnyttes bedre. Man bliver derfor ofte overrasket, når man hopper ind i de små elbiler.

Derfor anbefaler vi også, at man altid booker en prøvetur og tester elbilen selv.

BYD Dolphin

BYD Dolphin

BYD Dolphin er godt nok en hatchback og elektrisk bybil, men dens rummelighed vil uden tvivl overraske dig. BYD Dolphin scorer 77 ud af 100 i test.

Se også: Test af BYD Dolphin

Dolphin er rigeligt stor til også, at kunne være en lille familiebil, hvor specielt pladsen på bagsæderne imponerer. Den byder på en flot rækkevidde på 427 kilometer (WLTP) og lader fra 30-80 procent på 29 minutter. Bagagerummet er på 345 (430 liter, hvis man regner opbevaringsrummet under selve bagagerummet med, og kan udvides til 1.310 liter.

Der er fuld plade på udstyret i Dolphin, der også har en fin ydeevne med 204 hestekræfter og klarer 0-100 km/t på 7 sekunder. Tophastigheden er 160 km/t.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af BYD Dolphin

BYD Dolphin kan privatleases fra kun 2.495 kroner per måned med en udbetaling på 9.995 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

Se også: Leasingtilbud på BYD Dolphin

MG4 Electric

MG4 Electric
MG4 Electric

En anden god bybil og lille elektrisk familiebil med en skarp leasingpris er MG4 Electric. Også her får man meget mere plads, end man forventer i en bil af denne størrelse. MG4 Electric scorer 78 ud af 100 i test.

Se også: Test af MG4 Electric

MG4 Electric har en rummelig og komfortabel kabine, der ligesom Dolphin er spækket med udstyr. Rækkevidde går op til 520 kilometer (WLTP) og den lader fra 10-80 procent på ned til 26 minutter. Bagagerummet er på 363 liter og kan udvides til 1.177 liter.

MG4 byder på en skøn køreoplevelse med 50/50 vægtfordeling og baghjulstræk, og selv den billigste variant yder 170 hestekræfter og har en tophastighed på 160 km/t.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af MG4 Electric

MG4 Electric (Nordic Edition) kan privatleases fra kun 2.695 kroner per måned med en udbetaling på 14.995 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år. Man kan også vælge at betale en ydelse fra 2.995 kroner og få en lavere udbetaling på 4.995 kroner.

Man kan også vælge MG4 Electric Extended Range med den længste rækkevidde på 520 kilometer til 3.695 kroner per måned.

Se også: Leasingtilbud på  MG4 Electric

BYD Atto 3

BYD Atto 3

BYD Atto 3 er en elektrisk SUV i mellemklassen, der ligesom Dolphin har masser af udstyr, stor rummelighed og en skarp pris. BYD Atto 3 scorer 76 ud af 100 i test.

Se også: Test af BYD Atto 3

På grund af SUV-formen sidder man højere i Atto 3 og har et godt udsyn. Den har en rimeligt stor, behagelig og praktisk kabine og et bagagerum på 440 liter, som kan udvides til 1.340 liter.

Dens elektriske motor, der driver forhjulene, yder 150 kW (204 hk) og klarer 0-100 km/t på 7,3 sekunder.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af BYD Atto 3

BYD Atto 3 kan privatleases fra kun 3.295 kroner per måned med en udbetaling på 9.995 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

Se også: Leasingtilbud på  BYD Atto 3

Renault Megane E-Tech Electric

Renault Megane E-Tech Electric

Det næste leasingtilbud på en lille elektrisk familiebil er Renault Megane E-Tech Electric. Megane E-Tech Electric er en hatchback i bybil-klassen med et skønt design og en kabine med en fornuftig størrelse. Megane E-Tech Electric får 80 ud af 100 i test.

Se også: Test af Renault Megane E-Tech Electric

Man går en anelse ned på plads i Megane E-Tech Electric i forhold til de andre elbiler på denne liste, men denne bil har andre fordele. Går i ekstra meget op i design, køreoplevelse og infotainmentsystem, er Megane Electric det oplagte valg.

Dog overraskes man stadig over pladsen på bagsædet i Megane Electric, hvor der er god plads til fire personer, men også kan presses en femte person ind.

Dens elektrisk motor, der driver forhjulene, yder 160 kW (220 hk) og klarer 0-100 km/t på 7,4 sekunder.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af Renault Megane Electric

Megane E-Tech Electric kan privatleases fra kun 3.195 kroner per måned med en udbetaling på 0 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

Se også: Leasingtilbud på Renault Megane E-Tech Electric

Cupra Born

Cupra Born

Det sidste leasingtilbud på en af de mindre elektriske familiebiler er på Cupra Born. Cupra Born er en hatchback i bybil-klassen. Cupra Born scorer 76 ud af 100 i test.

Cupra Born kan uden problemer fungere som familiebil, selvom der dog findes langt større elbiler derude. Ligesom de andre elbiler i denne artikel, er Born et godt valg til den lille familie, der har 1-2 børn.

Cupra Born har en dejlig stor og komfortabel kabine i et sporty design. Rækkevidde er på 424 kilometer (WLTP) og den lader fra 10-80 procent på ned til 35 minutter. Bagagerummet er på 385 liter.

Se også: Varianter, specifikationer og prøvekørsel af Cupra Born

Born er baghjulstrukket og yder 204 hestekræfter og har en tophastighed på 160 km/t. 0-100 km/t sker på 7,3 sekunder.

Cupra Born kan privatleases fra kun 3.795 kroner per måned med en udbetaling på 4.995 kroner og 10.000 kilometer inkluderet per år.

Se også: Leasingtilbud på Cupra Born