Skarpe privatleasing-tilbud på Kona Electric, IONIQ 5 og 6

Hyundai er klar med billigere privatleasing-priser på elbilerne IONIQ 5, IONIQ 6 og Kona Electric, der kan leases fra 3.495 kr. per måned.

Skarpe privatleasing-tilbud på Kona Electric, IONIQ 5 og 6

Hyundai satte tidligere i år købspriserne ned på de tre elbiler, men fastholdte samme høje leasingpriser. Nu er de endelig klar med ganske skarpe leasingtilbud på IONIQ 5, IONIQ 6 og Kona Electric.

Se også: Alle elbiler fra Hyundai i Danmark

Nu kan du lease en Hyundai-elbil fra 3.495 kroner

Der er flere fordele ved at lease en elbil, fremfor at købe. Du slipper for bekymringer om service, gensalgsværdi, batteriforringelse, den teknologiske udvikling og du kan skifte bil oftere uden et stort tab. Du kan læse mere om fordele ved at lease elbil her.

Det kostede tidligere mere end 5.000 kroner per måned og en udbetaling på hele 29.995 kroner, at lease en Hyundai IONIQ 5. Nu er den månedlige ydelse faldet med 1.300 kroner per måned og udbetalingen med 10.000 kroner for den gode elektriske familiebil.

Det er dog ikke den eneste elbil fra Hyundai, der er blevet billigere at privatlease. Vi giver herunder et overblik over de nye lavere priser på privatleasing af Hyundai IONIQ 5, IONIQ 6 og Kona Electric.

Se også: Priser, bedømmelse og sammenligning af elbiler

Kona Electric kan leases fra 3.495 kr.

Den nye Kona Electric har nu fået en langt mere attraktiv privatleasing-pris. Efter prisfaldet kan Kona Electric leases fra 3.495 kroner med en udbetaling på 19.995 kroner.

Til den pris får man KONA Electric Essential med et 48,4 kWh-batteri og en rækkevidde på op til 377 km. Man kan opgradere til et 65,4 kWh-batteri og op til 513 km for 300 kroner ekstra per måned.

Se flere specifikationer, priser og leasingpriser på Hyundai KONA Electric.

Hyundai Kona Electric er en SUV og lille familiebil med 5 siddepladser til en overkommelig pris.

Se også: Test af Hyundai Kona Electric

IONIQ 5 kan leases fra 3.995 kr.

Det giver dog ikke så meget mening, at opgradere til det store batteri Kona Electric, for til næsten samme pris kan man få et IONIQ 5, der er en langt større og bedre elbil.

Man kan nemlig lease IONIQ 5 fra kun 3.995 kroner, hvor man endda får det store 77,4 kWh-batteri og en rækkevidde på op til 507 kilometer.

Se flere specifikationer, priser og leasingpriser på Hyundai IONIQ 5.

Hyundai IONIQ 5 er en rummelig og praktisk SUV og familiebil med 5 siddepladser.

Se også: Test af Hyundai IONIQ 5

IONIQ 6 kan leases fra 4.145 kr.

Man finder også et godt tilbud på leasing af IONIQ 6, hvis du drømmer om en af de mest effektive elbiler på markedet.

IONIQ 6 kan nu leases fra kum 4.145 kroner per måned med en udnbetaling på 19.995 kroner. Her får man et 77,4 kWh-batteri og en rækkevidde på op til 614.

Se flere specifikationer, priser og leasingpriser på Hyundai IONIQ 6.

Med hurtig opladning og lang rækkevidde er IONIQ 6 perfekt til lange køreture. Hyundai IONIQ 6 er en elektrisk sedan med god plads og sporty kørestil. Den har plads til 5 personer.

Der er inkluderet 10.000 kilometer per år i alle tre leasingtilbud fra Hyundai. Der er også mulighed for, at vælge en lavere udbetaling imod en højere månedlig ydelse.

Se også: Test af Hyundai IONIQ 6

Vi anbefaler:
Billigste hjemmeopladning og ladeboks til elbil
Find den bedste og billigste forsikring til elbil
Seneste nyt om elbiler, der kommer i 2023, 2024 og 2025
De bedste elektriske familiebiler i Danmark